Antena Meniu Search
x

SPECIAL: Cercetatorii britanici au descoperit punctul slab al misoginilor!

De ce iubim femeile? Se intreaba Mircea Cartarescu. Dar cine a zis ca le iubim? Ar completa orice misogin din lumea asta. Si nu sunt putini deloc. Inca de la Adam incoace, femeia a fost privita de anumiti barbati ca un obstacol in calea unei vieti in paradis.

Vezi și
Pentru intreaga lume, misoginul absolut are un chip si un nume. El este Al Bundy. Nu isi uraste doar sotia, ci pe toate reprezentantele sexului slab. A facut chiar si o organizatie anti-feminista.

Cu cat un barbat este mai misogin, cu atat devine mai vulnerabil in fata unui decolteu. Cercetatorii britanici au luat la intrebari aproape 400 de barbati londonezi. Oricat de sexisti s-au declarat, indivizii si-au schimbat total comportamentul in fata unor femei, sa le zicem, sufletiste.

Exista si o explicatie. Pentru misogini, femeile cu bust impresionant par mai feminine, mai sensibile si mai supuse partenerului lor. Poate acesta este motivul pentru care barul preferat al lui Al Bundy este Hooters, locul in care chelneritele castiga din bacsisuri intr-o seara mai mult decat un medic intr-o luna.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » SPECIAL: Cercetatorii britanici au descoperit punctul slab al misoginilor!