Antena Meniu Search
x

BILANŢUL VICTIMELOR de la Barcelona. Cetăţeni din 24 de ţări, inclusiv din ROMÂNIA, se numără printre cei ucişi sau răniţi în atentat

Guvernul regional catalan a anunţat că cetăţeni din 24 de ţări se numără printre persoanele ucise sau rănite în atentatul de joi, de la Barcelona, relatează BBC News.

Guvernul regional catalan a anunţat că cetăţeni din 24 de ţări se numără printre persoanele ucise sau rănite în atentatul de joi, de la Barcelona, relatează BBC News.

UPDATE 13:05 Presa spaniolă a identificat primele victime ale atentatului de joi, din Barcelona, soldat cu 13 morţi şi peste 100 de răniţi, relatează BBC News.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, Francisco López Rodríguez, originar din Granada. Soţia sa a fost rănită grav, iar nepoata şi fiul lor cel mic au fost ucişi de asemenea.

De asemenea, un bărbat italian, tată a doi copii, se află printre morţi. Bruno Gulotta, în vârstă de 35 de ani se afla în vacanţă cu partenera sa de viaţă şu cu cei doi copii ai săi, potrivit colegilor de serviciu ai italianului, citaţi de The Guardian.

Pe acelaşi subiect

UPDATE 13:00 Cel puţin 13 cetăţeni germani sunt printre persoanele rănite, a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe de la Berlin, Martin Schaefer, citat de Reuters. Oficialul a precizat că o parte dintre conaţionalii săi sunt în stare foarte gravă şi nu confirma sau infirma informaţiile apărute în presă privind moartea a patru nemţi.

UPDATE 08:50 Douăzeci şi şase de cetăţeni francezi se numără printre cei peste 100 răniţi în atacul de la Barcelona, a anunţat Ministerul francez de Externe, relatează The Guardian. Unsprezece dintre ei sunt în stare gravă.

Printre cei aproximativ 100 de răniţi se află şi doi români.

Anterior, agenţia spaniolă pentru protecţie civilă a anunţat că printre victim se află cetăţeni din Franţa, Germania, Spania, Olanda, Argentina, Venezuela, Belgia, Australia, Ungaria, Peru, România, Irlanda, Grecia, Cuba, Macedonia, China, Italia şi Algeria.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » BILANŢUL VICTIMELOR de la Barcelona. Cetăţeni din 24 de ţări, inclusiv din ROMÂNIA, se numără printre cei ucişi sau răniţi în atentat