Antena Meniu Search
x

Video "Ceva cumplit!" Adrian a murit la doar 19 ani, acroşat de un camion, pe o insulă din Indonezia. Paradisul exotic, martor al unei scene cu sfârşit tragic

Vacanţă exotică cu final tragic pentru un grup români. Adrian, un tânăr de 19 ani, a murit, iar o doctoriţă este în stare gravă într-un spital din Indonezia. Cei doi se plimbau cu un scuter, când au fost acroşaţi de un camion. Pentru Adrian, care abia intrase la facultate, nu s-a mai putut face nimic. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.09.2023, 19:41

Vezi și

Insula Lombok, un paradis indonezian la est de Bali, a devenit scena unui sfârşit tragic. Adrian era într-o vacanţă de o lună în cel mai mare arhipeleag din lume. Sâmbătă a ieşit la o plimbare cu motocicletele împreună cu fratele lui, abia căsătorit care se bucura de luna de miere, cu sora lui şi alţi cinci prieteni.

Filmul accidentului tragic. Adrian a murit la scurt timp după impact

Motocicleta pe care Adrian era împreună cu o doctoriţă endocrinolog din Sibiu pornise prima într-o coloană de patru vehicule. La un moment dat, pe insula pe care se circulă pe partea stângă, tânărul de 19 ani ar fi virat brusc la dreapta. Într-o fracţiune de secundă, motocicleta a fost acroşată de un camion. Adrian a murit la scurt timp după impact. În nordul României, în Ardud, oraşul natal al lui tânărului, vestea a lovit ca un trăznet. 

Vecină: E foarte, foarte dureros. Foarte dureros. Să ştii că s-a dus undeva să se distreze şi să-ţi vină din astea... E ceva cumplit.

Verişor: Ne pare rău că a fost un copil bun. Era cu fraţii lui. Mai are un frate care s-a căsătorit cam de o lună şi a plecat cu el şi cu o soră de-a lui care e medic în Cluj.

Părinţii aşteaptă acum să-şi îngroape copilul. Potrivit presei din Indonezia, trupul tânărului a fost incinerat, iar azi a fost predat Ambasadei României din Jakarta. 

Sute de oameni s-au mobilizat şi au donat în doar două zile peste 60.000 de dolari pentru Nora

Pe site-urile de socializare, sute de oameni s-au mobilizat şi au donat în doar două zile peste 60 de mii de dolari pentru Nora, tânăra doctoriţă din Sibiu care era pe motocicletă împreună cu Adrian. Medic endocrinolog în Sibiu, mama unui băiat de 4 ani, Nora este în continuare în comă într-un spital din Indonezia. Va avea nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, dar şi de transport special până în ţară. Tânăra de 33 de ani nu avea asigurare de călătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Ceva cumplit!" Adrian a murit la doar 19 ani, acroşat de un camion, pe o insulă din Indonezia. Paradisul exotic, martor al unei scene cu sfârşit tragic