Antena Meniu Search
x

China: Doi barbati, tata si fiu, si-au transat o disputa de la volanul masinilor de lux

Un chinez bogat a incercat sa solutioneze o disputa de familie in plin trafic rutier. El a urmarit masina fiului sau si a tamponat-o cu propriul sau autoturism, mai puternic.

Vezi și

Cei doi s-au fugarit, apoi, pe strada, dupa ce si-au abandonat masinile, spre disperarea celorlalti soferi. Dar politia le-a dat de urma si ii va trage la raspundere pentru conducere periculoasa.

Incidentul, petrecut intr-un oras din estul Chinei, a fost inregistrat de camerele de supraveghere a traficului. Atat tatal, cat si fiul par sa aprecieze marcile germane, dar, in timp ce tanarul a ales un BMW sport, parintele sau a preferat un puternic Mercedes.

Cele doua vehicule au executat un fel de balet prin intersectia destul de aglomerata, fara sa tina seama ca la trafic mai participau si altii. In cele din urma, tatal a lovit in plin masina fiului si a reusit s-o blocheze. Speriat, tanarul a rupt-o la fuga pe jos.

Tatal a incercat in zadar sa-l urmareasca in timp ce masinile, parasite in mijlocul strazii, blocasera deja circulatia. Intamplarea i-a uluit si pe cei care au urmarit-o de pe trotuare.

Ajunsi la locul faptei, politistii n-au putut decat sa constate ca ambii soferi disparusera fara urma.

Tatal si fiul au fost, insa, repede identificati. Anchetatorii incearca acum sa afle daca ei erau intr-adevar certati sau, pur si simplu, isi pierdusera mintile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » China: Doi barbati, tata si fiu, si-au transat o disputa de la volanul masinilor de lux