Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cinci morți și șapte răniți, după ce un avion Cessna 208 s-a prăbușit peste un hangar, în Polonia. Pilotul se află printre victime

Cinci oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Polonia. Accidentul a avut loc în apropiere de Varşovia, iar patru elicoptere şi zece amublanţe au fost trimise la faţa locului. Presa poloneză relatează că victimele se adăposteau în hangar, din cauza furtunii, când a avut loc evenimentul. Condiţiile meteo nefavorabile ar fi putut duce la prăbuşirea avionului, spun autorităţile, însă cauza exactă este încă investigată. Printre cei care şi-au pierdut viaţa se află şi pilotul.

de Redactia Observator

la 18.07.2023 , 08:49

Cinci persoane au murit şi cel puţin alte şapte au fost rănite când un avion de dimensiuni mici s-a prăbuşit luni seara pe un hangar dintr-un aeroport în apropiere de Varşovia, a declarat ministrul polonez al Sănătăţii, Adam Niedzielski, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Avem cel puţin şapte răniţi şi cinci morţi", a scris Adam Niedzielski pe Twitter în urma accidentului survenit pe micul aeroport Chrcynno, la 47 km nord de capitala Poloniei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Avion prăbușit în Polonia: 5 morți și 7 răniți

Contactată de AFP, o purtătoare de cuvânt a poliţiei locale, Joanna Wielocha, a confirmat că a primit în jurul orei orei locale 19:40 informaţii despre un accident de avion pe aeroportul sportiv din Chrcynno. "Agenţii noştri au fost trimişi la faţa locului", a declarat Wielocha, fără a da alte detalii.

Potrivit presei poloneze, este vorba despre un avion Cessna 208 care a căzut în timpul unei furtuni pe un hangar în care se aflau aproximativ cincisprezece persoane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Ştiri externe » Cinci morți și șapte răniți, după ce un avion Cessna 208 s-a prăbușit peste un hangar, în Polonia. Pilotul se află printre victime