Antena Meniu Search
x
LIVE

Cinci oameni au murit, în urma unei explozii la o fabrică de rachete din Turcia

Cinci oameni au murit după o explozie în Turcia. Deflegraţia a avut loc la o fabrică de rachete de lângă capitala Ankara. La faţa locului au fost trimise mai multe ambunlanţe, în timp ce un fum gros s-a ridicat deasupra instituţiei, care aparţine de ministerul Apărării. Mai multe magazine s-au ales cu geamurile sparte din cauza undei de şoc. 

De Redactia Observator la 10.06.2023, 21:21
Vezi și

"Potrivit primelor noastre constatări, o explozie cauzată de o reacţie chimică a survenit în jurul orelor 08:45 (05:45 GMT) în departamentul de fabricare a dinamitei. Din nefericire, cinci angajaţi au fost ucişi", a anunţat guvernatorul Ankarei, Vasip Sahin, în timpul unei declaraţii de presă susţinute în faţa fabricii.

Situată în districtul Elmadag, la 40 de km est de centrul Ankarei, fabrica unde a avut loc explozia este o instituţie publică ce ţine de Ministerul Apărării turc. Atelierul de fabricare a dinamitei s-a surpat în urma exploziei.

Trupurile victimelor au fost scoase de sub dărâmături şi doi procurori au fost numiţi pentru a investiga cazul, a adăugat guvernatorul.

Potrivit canalului privat NTV, ministrul turc al apărării Yasar Guler urma să se deplaseze la locul exploziei în timpul zile de sâmbătă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cinci oameni au murit, în urma unei explozii la o fabrică de rachete din Turcia