Antena Meniu Search
x

Cinci oameni au murit, în urma unei explozii la o fabrică de rachete din Turcia

Cinci oameni au murit după o explozie în Turcia. Deflegraţia a avut loc la o fabrică de rachete de lângă capitala Ankara. La faţa locului au fost trimise mai multe ambunlanţe, în timp ce un fum gros s-a ridicat deasupra instituţiei, care aparţine de ministerul Apărării. Mai multe magazine s-au ales cu geamurile sparte din cauza undei de şoc. 

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 21:21

Vezi și

"Potrivit primelor noastre constatări, o explozie cauzată de o reacţie chimică a survenit în jurul orelor 08:45 (05:45 GMT) în departamentul de fabricare a dinamitei. Din nefericire, cinci angajaţi au fost ucişi", a anunţat guvernatorul Ankarei, Vasip Sahin, în timpul unei declaraţii de presă susţinute în faţa fabricii.

Situată în districtul Elmadag, la 40 de km est de centrul Ankarei, fabrica unde a avut loc explozia este o instituţie publică ce ţine de Ministerul Apărării turc. Atelierul de fabricare a dinamitei s-a surpat în urma exploziei.

Trupurile victimelor au fost scoase de sub dărâmături şi doi procurori au fost numiţi pentru a investiga cazul, a adăugat guvernatorul.

Potrivit canalului privat NTV, ministrul turc al apărării Yasar Guler urma să se deplaseze la locul exploziei în timpul zile de sâmbătă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Cinci oameni au murit, în urma unei explozii la o fabrică de rachete din Turcia