Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine era adolescentul român, împuşcat mortal la periferia Romei. Alexandru "a murit fără motiv", chiar de ziua mamei sale

Alexandru, adolescentul român împuşcat mortal la periferia Romei, era elev în clasa a VIII-a în cadrul şcolii "Domenico Savio" şi era pasionat de istorie şi fotbal, un sport pe care îl practica cu prietenii săi, potrivit Sky TG 24. Băiatul se mutase în Monte Compatri, în urmă cu doi ani, împreună cu mama sa, tatăl vitreg, cei doi frăţiori şi căţelul familiei - Kendra. 

de Redactia Observator

la 14.01.2024 , 13:03

Cine era adolescentul român, împuşcat mortal la periferia Romei. Alexandru "a murit fără motiv"
Cine era adolescentul român, împuşcat mortal la periferia Romei. Alexandru "a murit fără motiv" - Sky TG24

Alexandru a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost împuşcat mortal în parcarea unei staţii de metrou de la periferia Romei. "Alexandru era mai mult decât un băiat cuminte", a declarat, cu lacrimi în ochi, unchiul său Ionuţ. 

Familia băiatului nu a fost ocolită de dificultăţi însă s-a integrat bine în noua comunitate din Monte Compatri, în ciuda problemelor din trecut pe care tatăl său vitreg le-a avut cu poliţia. 

În noaptea tragediei, adolescentul şi părinţii săi sărbătoreau ziua de naştere a mamei sale, Alexandra. "A murit fără motiv. L-au ucis fără motiv. Mergea la şcoală, juca fotbal. Nu stătea pe străzi, nu se apropia de droguri. Fratele meu este soţul mamei, îl trata ca pe propriul copil", a declarat unchiul băiatului. 

Articolul continuă după reclamă

Cei care l-au cunoscut povestesc că Alexandru era "blând, liniştit, foarte politicos, chiar timid". Pe reţelele de socializare curg mesajele de condoleanţe după tragedia de la periferia Romei. "Nu poţi sfârşi aşa la 14 ani", potrivit sursei citate.

Pe acelaşi subiect

Cum a fost ucis Alexandru

În noaptea de vineri spre sâmbătă, tatăl vitreg al băiatului ar fi avut un conflict cu alte persoane, chiar în apropierea blocului unde locuia cu familia. Mai târziu, bărbatul a revenit cu băiatul pentru a discuta cu grupul rival, după o convorbire la telefon cu aceştia. 

Însă, lucrurile au degenerat. La locul întâlnirii s-au auzit mai multe împuşcături, probabil focuri de avertisment sau intimidare, iar Alexandru a fost lovit de gloanţe. Adolescentul a fost transportat de urgenţă la spitalul Tor Vergata, unde mamei i s-a şi făcut rău în urma şocului aflării veştii, scrie Sky TG 24.

Oamenii legii i-au audiat pe tatăl vitreg, pe martori şi pe angajaţii barului unde a avut loc conflictul şi vor analiza şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Cine era adolescentul român, împuşcat mortal la periferia Romei. Alexandru "a murit fără motiv", chiar de ziua mamei sale