Antena Meniu Search
x

Video "Cum i-a venit ideea să meargă la mama mea?" Fiica uneia dintre româncele ucise în Sicilia, distrusă de durere. Italienii le-au adus un ultim omagiu

Seară plină de tristeţe şi revoltă pe străzile din Sicilia. Italienii le-au adus un ultim omagiu celor două românce ucise de un prădător sexual, una după alta, acum o săptămână. Criminalul a încercat să îşi ascundă urmele şi a incendiat-o pe una dintre victime, dar carabinierii i-au dat de urmă şi l-au arestat.

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 20:18

Vezi și

Italienii au mărşăluit în tăcere pe străzile oraşului sicilian Naro, încă înfioraţi de chinurile în care au sfârşit Delia şi Maria.

Fiica Mariei Rus spune că îl cunoștea din vedere pe criminal

Apropiaţi, dar şi necunoscuţi, au ţinut să fie alături de familiile îndoliate. Au depus flori şi au aprins lumânări în faţa caselor victimelor, în semn de solidaritate. Deşi suferă cumplit, fiica Mariei Rus a oferit un interviu pentru Observator. Compasiunea italienilor şi a comunităţii de români a ţinut-o în picioare.

Marcela Rus, fiica Mariei Rus: Le pare rău tuturor. Nu mai am cuvinte. Au fost foarte multe persoane. A fost un şoc foarte mare. Îl cunoaştem din văzute. Ştiu că a lucrat cu tatăl meu vreo două zile. Nu ştiu nimic. Cum i-a venit ideea să meargă la mama mea. Nu ştiu absolut nimic.

Pe acelaşi subiect

Primăriţa din Naro, oraşul unde au fost asasinate cele două românce, a transmis un mesaj impresionant pentru familiile victimelor.

"Au avut parte de un sfârşit atroce, dureros"

Maria Grazia Brandara, primărița din Naro: Locuitorii din Naro sunt îndureraţi şi consternaţi de ceea ce s-a întâmplat. Nu sunt două românce afectate, ci două femei pe care le considerăm că fac parte din comunitatea din Naro. Oamenii sunt primiţi foarte bine în oraşul meu, o demonstrează faptul că străinii vin la Naro şi rămân aici. A fost cu adevărat o violenţă atroce. împotriva a două femei care ar fi trebuit să fie libere să spună "Nu".  Au avut parte de un sfârşit atroce, dureros. Ce motiv?! Nu poate exista niciun motiv!

Principalul suspect pentru cele două crime este un român în vârstă de 24 de ani. În noaptea asasinatelor ar fi fost la o petrecere acasă la una dintre românce. I-ar fi făcut avansuri femeii de 58 de ani şi ar fi ucis-o ca să se răzbune. Apoi s-a dus la câteva case distanţă, la prietena acesteia, Maria. Ştia că este singură şi a considerat-o victimă sigură.

Medicii legişti au găsit multe semne de violenţă pe trupurile româncelor. Una dintre ele a fost înmormântată astăzi, în Italia, iar cealaltă, în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Cum i-a venit ideea să meargă la mama mea?" Fiica uneia dintre româncele ucise în Sicilia, distrusă de durere. Italienii le-au adus un ultim omagiu