Antena Meniu Search
x

City break în Londra: o idee excelentă pentru a îmbina plimbările cu shoppingul

Case elegante, grădini decupate parcă din poveşti, magazine de lux şi obiective turistice celebre în toată lumea. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care milioane de turişti vizitează Londra an de an.

Vezi și

Case elegante, grădini decupate parcă din poveşti, magazine de lux şi obiective turistice celebre în toată lumea. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care milioane de turişti vizitează Londra an de an.

Un city-break în Capitala Marii Britanii este o idee excelentă dacă vreţi să îmbinaţi plimbările cu shopping-ul, de exemplu. London Eye, Tower Bridge sau Big Ben sunt obiective obligatoriu de bifat în vacanţă. Şi plimbările cu barca pe Tamisa sunt la fel de încântătoare pentru turişti.

Schimbarea Gărzii la Buckingham e show-ul de 40 de minute de care turiştii par că nu se mai satură. 

Palatul Buckingham, celebra reşedinţă a reginei Marii Britanii, atrage în fiecare an milioane de turişti, veniţi din toate colţurile lumii. Un tur complet al palatului costă 20 de lire pentru un copil şi 34 de lire pentru un adult. 

Iar Palatul Kensington este una dintre cele mai stilate clădiri ale Londrei.

Ben Khosa, primarul din Richmond:  "London Borough of Richmond este un sector minunat! Avem multe atracţii turistice. Avem grădini frumoase. Aş recomanda să daţi un tur, să viziţati împrejurimile sectorului, dar şi Londra, în general! Şi să vă bucuraţi de ele, aşa cum o facem noi."

Un City Break la Londra e întotdeauna o idee bună. Şi o ocazie în lunile de toamnă. De exemplu, în luna Noiembrie, zborul cu avionul plus 3 nopţi de cazare la un hotel de 2 stele, cu mic dejun, costă 150 de euro de persoană.  

Iar dacă ajungeţi în inima Angliei, trebuie neapărat să urcaţi şi în London Eye. Asta dacă vreţi să vă bucuraţi de o panoramă superbă asupra orașului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » City break în Londra: o idee excelentă pentru a îmbina plimbările cu shoppingul