Antena Meniu Search
x

Video Cod portocaliu de ploi şi inundaţii în Franţa. Zeci de case au fost luate de ape, după precipitaţiile record din ultimele zile

Zeci de drumuri şi case din Franţa au fost inundate în urma ploilor violente din ultimele zile, iar meteorologii au anunţat cod portocaliu pentru următoarea perioadă.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 21:03

Vezi și

Potopul vine după precipitaţii record în ultimele două luni. În aceste condiţii, ministerul nostru de Externe a emis o avertizare de călătorie pentru Franţa. 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că Meteo France a emis un cod portocaliu de ploi abundente şi inundaţii pentru 11 departamente: Gironde, Correze, Dordogne, Deux-Sevres, Charante, Charante-Maritime, Isere, Savoie, Haute-Savoie, Lot, Aine şi Alpii de Nord, până la finalul zilei de joi, 14 decembrie, scrie Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cod portocaliu de ploi şi inundaţii în Franţa. Zeci de case au fost luate de ape, după precipitaţiile record din ultimele zile