Antena Meniu Search
x

Combinaţia ingenioasă prin care soţia unui fost fotbalist a câştigat marele premiu la loto

Soţia unui fost fotbalist din Virgina, Statele Unite ale Americii, a câştigat marele premiu de la loto utilizând o combinaţie ingenioasă alcătuită din numerele purtate de acesta pe tricou de-a lungul carierei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.04.2019, 18:09

Elvira Henry, din Hampton, Virginia, Statele Unite ale Americii, a câştigat marele premiu, 100.000 de dolari, la loteria locală Virginia Lottery's Cash 5. Culmea, când a intrat în posesia cecului, Elvira a recunoscut că a nimerit toate cele cinci numere realizând o combinaţie din numerele purtate pe tricou de soţul ei în cariera de jucător de fotbal.

La Loteria Cash 5 din Virginia sunt programate câte două extrageri de cinci numere pe zi. Chiar şi aşa, specialiştii au stabilit că şansele de a câştiga marele premiu, de 100.000 de dolari, sunt de 1 la 278.256.

Elvira, o jucătoare constantă, a decis să încerce să-şi atragă norocul de partea ei. Şi a realizat o combinaţie de cinci numere din cele purtate pe tricou de soţul ei, în cariera de fotbalist.

Câștigătoarea premiului la loto

Soţia fostului fotbalist plănuieşte modul în care va cheltui banii

Conform valottery.com, femeia a ales, pentru una dintre extragerile din 1 aprilie, 7, 18, 19, 24 şi 34, chiar cele cinci numere care au fost extrase. Nu i-a venit să creadă şi şi-a rugat şi soţul să verifice.

Imediat după ce a intrat în posesia cecului, Elvira a început să plănuiască modul în care va cheltui banii respectivi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Combinaţia ingenioasă prin care soţia unui fost fotbalist a câştigat marele premiu la loto