Antena Meniu Search
x

UPDATE: Companiile aeriene îşi suspendă zborurile spre Israel

UPDATE: Tarom a suspendat temporar zborurile spre Tel Aviv

 UPDATE: Tarom a suspendat temporar zborurile spre Tel Aviv

"Ca urmare a mesajelor primite din partea autorităţilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucureşti din data de 22.07.2014 a fost anulată pentru că nu putea fi operată în siguranţă", anunţă Tarom într-un comunicat.

"Pasagerii cursei TAROM, Bucureşti-Tel Aviv-Bucureşti, care a fost anulată beneficiază de asistenţă", dă asigurări compania.

"În funcţie de evoluţia evenimentelor, vă vom ţine la curent cu privire la următoarele curse pentru această destinaţie", se mai arată în comunicat

Din cauza conflictelor din această regiune companiile aeriene se tem de un eventual atac. Astfel, Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis suspendarea zborurilor spre Israel.

"Am decis suspendarea zborurilor până la noi ordine, urmărim situaţia îndeaproape", a comunicat compania Air France. La rândul său, compania germană Lufthansa a anunţat suspendarea zborurilor spre Israel timp de 36 de ore.

Companiile Delta Airlines, US Airways şi United Airlines au anulat mai multe zboruri spre Israel în cursul zilei de marţi. De asemenea, şi companiile Brussels Airlines, EasyJet, Air Canada şi KLM au luat decizii similare.

Autoritatea aeronautică federală din Statele Unite (FAA) a interzis toate zborurile avioanelor de pasageri americane în zona Israelului, timp de 24 de ore, din cauza conflictului între armata israeliană şi mişcarea Hamas.

"Interdicţia a fost emisă ca urmare a unui atac cu rachete care a avut loc la un kilometru şi jumătate de Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv şi se aplică doar companiilor aeriene americane", anunţă Autoritatea aeronautică americană

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » UPDATE: Companiile aeriene îşi suspendă zborurile spre Israel