Antena Meniu Search
x

Video Contraproteste la manifestările antiguvernamentale în Iran: Mii de oameni au scandat lozinci împotriva Americii şi Israelului

După mai multe zile de proteste antiguvernamentale în Iran, conducerea islamistă a ţării a organizat propriile sale manifestaţii de sprijin. 

de Redactia Observator

la 24.09.2022, 08:34

Vezi și

La Teheran şi în alte mari oraşe, mii de oameni au scandat lozinci împotriva Americii şi Israelului şi au afirmat că protestatarii merită să fie executaţi, deoarece au insultat Koranul.

Contraproteste la manifestările antiguvernamentale în Iran

Un miting a avut loc şi pe aeroport, la revenirea preşedintelui Ebrahim Raisi de la sesiunea ONU din New York. În acelaşi timp au continuat şi protestele, iar la Isfahan au avut loc confruntări cu forţele de ordine. 

Manifestaţiile din Iran au fost declanşate de moartea unei tinere, după ce fusese reţinută pe motiv că nu purta corect vălul islamic. Potrivit televiziunii publice, în ultimele zile şi-au pierdut viaţa 35 de persoane, dar alte surse vorbesc de cel puţin 50 de victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Contraproteste la manifestările antiguvernamentale în Iran: Mii de oameni au scandat lozinci împotriva Americii şi Israelului