Antena Meniu Search
x

CONVOIUL UMANITAR rusesc trimis în Ucraina s-a întors în Rusia

Camioane ale convoiului "umanitar" rus trimis în Ucraina au început să revină în Rusia, sâmbătă dimineaţă, pe fondul criticilor occidentale

Camioane ale convoiului "umanitar" rus trimis în Ucraina au început să revină în Rusia, sâmbătă dimineaţă, pe fondul criticilor occidentale

Revenirea camioanelor în Rusia va contribui, într-o anumită măsură, la diminuarea tensiunilor, în contextul vizitei pe care Angela Merkel, cancelarul Germaniei, o va efectua sâmbătă la Kiev.

Un corespondent al Reuters prezent la punctul vamal Doneţk-Izvarino, pe unde convoiul a intrat vineri în Ucraina, a observat sâmbătă că zece camioane au revenit în Rusia, iar numeroase altele puteau fi văzute la distanţă, îndreptându-se spre frontieră.

Televiziunea publică rusă a prezentat imagini care surprind descărcarea camioanelor "umanitare" la un depozit de distribuţie a alimentelor din oraşul insurgent ucrainean Lugansk, conform Mediafax.

Camioane din "convoiul umanitar" rus au traversat, vineri, frontieră, intrând pe teritoriul ucrainean. Departamentul american al Apărării a somat Rusia să retragă "imediat" convoiul trimis în estul Ucrainei fără aprobarea Administraţiei de la Kiev, ameninţând cu noi sancţiuni internaţionale. "

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » CONVOIUL UMANITAR rusesc trimis în Ucraina s-a întors în Rusia