Antena Meniu Search
x

O americancă și-a infectat cu noul coronavirus 17 dintre cei 18 copii, fără să știe că este purtătoare a virusului

Brittany Jencik, o americancă din New York, și-a infectat cu noul coronavirus 17 dintre cei 18 copii, fără să știe că este purtătoare a teribilului virus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.04.2020, 11:38

Membrii familiei americancei sunt pe punctul de a se vindeca în totalitate
Aproape întreaga familie a americancei a fost afectată de coronavirus - The Sun
  • Membrii familiei Jencik sunt pe punctul de a se vindeca în totalitate.
  • Americanca nu își explică de unde a luat virusul.

Brittany Jencik, o americancă din New York, și-a infectat cu noul coronavirus 17 dintre cei 18 copii, fără să știe că este purtătoare a teribilului virus.

Drama familiei a început în urmă cu mai mult de o lună. La început, Brittany nu și-a dat seama că este infectată cu noul coronavirus pentru că era asimptomatică.

Totuși, conform The Sun, pe parcurs femeia a început să se simtă tot mai rău, iar copiii ei, mare parte dintre ei adoptați, au început să prezinte simptome de infectare.

"A fost oribil. Virusul ucigaș părea să fie un tren de mare viteză care ne distruge familia. Am fost cu un pas înainte lor pe traseul infectării și vreau să vă spun că nu am mai fost în viața mea atât de speriată. M-am temut pentru viața mea și m-am gândit că nu o să mai fiu niciodată ca înainte", a susținut americanca. 

Din fericire, membrii familiei Jencik sunt pe punctul de a se vindeca în totalitate, însă Brittany în continuare nu își explică modul în care a putut să preia virusul.

Femeia a solicitat ajutorul unui prieten, reprezentantul unei companii de specialitate, pentru a-i dezinfecta casa.

12 angajați ai firmei, mobilizați cu echipamente de protecție de ultimă generați și măști de gaze care să facă față și unui atac nuclear, au lucrat timp de două ore pentru a dezinfecta în totalitate casa familiei Jencik.

Statele Unite ale Americii au fost lovite în plin de pandemia de coronavirus. Până acum s-au înregistrat peste 710.000 de infectări și 37.150 de decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O americancă și-a infectat cu noul coronavirus 17 dintre cei 18 copii, fără să știe că este purtătoare a virusului