Antena Meniu Search
x

Video cu atentatul sinucigaș din Siria, soldat cu 16 morți. Patru militari americani, uciși în explozie

Patru militari americani au fost ucişi, iar alţi trei au fost răniţi într-un atentat sinucigaș produs miercuri, la Manbij, în nordul Siriei, soldat cu 16 morți.

Video cu atentatul sinucigas din Siria, soldat cu 16 moriti - captura video

Patru militari americani au fost ucişi, iar alţi trei au fost răniţi într-un atentat sinucigaș produs miercuri, la Manbij, în nordul Siriei, soldat cu 16 morți.

Atentatul a fost revendicat de gruparea Statul Islamic, într-un comunicat în care se afirmă că un atacator sinucigaş care purta o vestă cu explozivi a vizat o patrulă a coaliției la Manbij, informează Reuters.

 Momentul exploziei a fost surprins de camere. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atentatul a vizat un restaurant în centrul Manbij, unde sunt desfăşurate trupe din cadrul coaliţiei antijihadiste, potrivit SOHR.

”Atentatul comis de un kamikaze a vizat un restaurant în care se aflau membri ai unei patrule americane din coaliţie”, a declarat directorul SOHR Rami Abdel Rahman.

Condusă de Statele Unite, această coaliţie intervine în Siria din 2014, împotriva SI, în susţinerea forţelor kurde locale.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Video cu atentatul sinucigaș din Siria, soldat cu 16 morți. Patru militari americani, uciși în explozie