Antena Meniu Search
x

O fetiță de trei ani a gătit 1.000 de prăjituri pentru „salvatorii” din orașul ei

Supereroii au şi ei nevoie de eroii lor. O fetiţă din Statele Unite este un astfel de erou pentru cei aflaţi în linia întâi în lupta cu epidemia de coronavirus. Mia are doar 3 ani şi a gătit o mie de prăjituri pe care le-a împărţit medicilor, poliţiştilor şi pompierilor din oraşul ei.

de Redactia Observator

la 31.08.2020, 00:36

Vezi și
  • Părinţii sunt mândri de fata lor şi speră să fie un model şi pentru alţii

În casa acestei familii din Statele Unite, în fiecare zi miroase a prăjituri. Responsabilă pentru această aromă este Mia, micuţa cofetăreasă, care, la doar 3 ani, i-a uimit pe toţi cu îndemânarea ei. În fiecare zi coace câte o tavă de dulciuri, specialitatea ei.

Aventura în lumea prăjirurilor a început pentru Mia pe când avea doar un an şi jumătate. Îi plăcea să stea cu mama ei în bucătărie. La început, în joacă, tânăra a pus-o pe Mia să o ajute la reţetele pe care le prepara, acum ea este ajutor de cofetar.

Devin Villa, mama Miei: Le face singură. Eu doar o ajut cu cuptorul, doar pentru că este periculos pentru un copil de 3 ani.

La început, cei care au degustat preparatele micuţei cofetărese au fost părinţii şi bunicii. Acum dulciurile Miei aduc zâmbetul pe buze celor care se luptă zi de zi cu epidemia de coronavirus.

Peste o mie de prăjituri a împărţit Mia supereroilor din comunitatea ei. Părinţii sunt mândri de fata lor şi speră să fie un model şi pentru alţii.

Devin Villa, mama Miei: Sper să îi inspire şi pe alţii să fie buni şi recunoscători.

Până acum, Mia a gătit o mie de prăjituri. Aventura ei nu se opreşte aici. Este deja influencer pe net. Are o pagină de Facebook şi una de Istagram unde le împărtăţeţte fanilor ultimele reţete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O fetiță de trei ani a gătit 1.000 de prăjituri pentru „salvatorii” din orașul ei