Antena Meniu Search
x

Băieţel român, de numai 4 ani, răpit în Italia, în zona portului Catania. Unde l-au găsit pe micuţ carabinierii, după mai multe ore de căutări

Copilaş român, de nuAseară, carabinerii au intrat în alertă după ce un copil român în vârstă de 4 ani a fost răpit din zona portului din Catania.

Aseară, carabinerii au intrat în alertă după ce un copil român în vârstă de 4 ani a fost răpit din zona portului din Catania.

După ora 20.00, când a fost raportată dispariţia copilului, poliţiştii au dat startul căutărilor.

Din fericire, după puţin timp, carabinierii au reușit să găsească băiatul de 4 ani abandonat într-o tabără de romi de pe via San Giuseppe La Rena.

Potrivit New Sicilia, autorităţile italiene încă nu au oferit detalii despre infractori. Se ştie doar faptul că a fost vorba despre doi răpitori, însă nu se cunoaşte identitatea lor şi nici motivul pentru care l-au răpit pe micuţ.

Unul dintre ei a fost găsit ascuns într-o clădire abandonată, în timp ce al doilea a fost prins în locuința sa din Catania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Băieţel român, de numai 4 ani, răpit în Italia, în zona portului Catania. Unde l-au găsit pe micuţ carabinierii, după mai multe ore de căutări