Antena Meniu Search
x

Copilul nascut de Ducesa de Cambridge, urmasul lui Vlad Tepes

Cel mai nou membru al casei regale britanice este inrudit cu Dracula. Este doar una dintre ipotezele bizare vehiculate de jurnalisti

Vezi și

Faptul ca bunicul sau detine mai multe case in Romania nu e singura legatura pe care micul print o are cu tara noastra. Asemenea Printului Charles, copilul nascut de Ducesa de Cambridge ar fi urmasul lui Vlad Tepes.

Desi s-a nascut in urma cu mai putin de 24 de ore, televiziunea britanica Channel 4 deja a estimat ca noul membru al casei regale va prelua coroana Regatului Unit abia peste 70 de ani, fiind al treilea la succesiunea tronului. Aceasta previziune este rezultatul unui amplu calcul al jurnalistilor britanici, care pornesc de la premisa ca Regina Elisabeta a doua va abdica la implinirea varstei de o suta de ani, adica in 2026.

Tabloidele comenteaza ca nou-nascutul, fiul Ducelui si Ducesei de Cambridge, este cel mai gras din istoria recenta a casei regala. Astfel, el i-a surclasat cu cateva sute de grame pe tatal si pe bunicul sau, care, la nastere, aveau 3,200 de kilograme, respectiv 3,300 kilograme.

Bebelusul regal este nascut in aceeasi zi cu o serie de vedete internationale. Printre acestea se afla artista Selena Gomez, designerul Oscar de la Renta, care este apreciat ca fiind unul dintre cei mai faimosi creatori de moda, dar si actorul de comedie, Rhys Ifans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Copilul nascut de Ducesa de Cambridge, urmasul lui Vlad Tepes