Antena Meniu Search
x

Copilul-miracol apărut pe lume după ce mama lui susţine că a văzut un un înger păzitor la ecografia de 20 de săptămâni, în Anglia

După trei sarcini pierdute, o femeie îşi luase gândul că va mai putea să îşi vadă visul împlinit, acela de a deveni mamă. Cu toate acestea, miracolul s-a întâmplat când se aştepta mai puţin.

de Monica Palade

la 11.08.2021, 14:44

Stacey Astley, 38 de ani, susţine că a văzut în ecografia de 20 de săptămâni a bebeluşului său, un înger păzitor care a avut grijă ca micuţul să rămână cu ei. Asta deşi familia şi prietenii săi s-au îngrijorat din cauza chipului fantomatic care apare lângă copilaş.

„Mă gândesc că poate fi ceva sau cineva acolo care are grijă de noi de această dată sau ne dă o mână de ajutor”, a povestit Stacey.

Femeia din Tauton, Someset, a recunoscut că pierderea celor trei bebeluşi în şapte luni înainte de a rămâne însărcinată cu Wsilliam a fost „una dintre cele mai dureroase şi emoţionante lucruri prin care am trecut”. În timp ce îl purta pe William, sarcina ei era plină de anxietate din cauza unor probleme de sănătate, inclusiv un hematom şi sângerări. În plus, copilul care acum are deja patru ani s-a născut cu infecţie.

Copilul-miracol după trei sarcini pierdute

Pe acelaşi subiect

Stacey, care mai are patru copii, a scris pe Facebook: „După trei sarcini pierdute, am decis că trebuie să îi dau o pauză corpului meu care a trecut prin atâtea. Dar cinci săptămâni mai târziu, am aflat că sunt însărcinată. Eram îngrozită, dar am făcut o scanare rapidă la cinci săptămâni din cauza istoricului meu. Sonagraful arăta că sunt mici îngrijorări, dar mi s-a spus că sarcina este viabilă. Dar la şase săptămâni, am avut o sângerare bruscă şi severă şi m-am temut că voi pierde sarcina din nou. A trebuit să mai aştept zece zile pentru următorul ecograf, am sângerat în tot acest timp şi când, în sfârşit, m-am dus la programare, m-am pregătit pentru ce e mai rău. Dar sonagraful mi-a arătat din nou că există o bătaie a inimii”.

Doctorii au avertizat-o pe Stacey că are un hematom mare - o umflare solidă a sângelui coagulat - care crește lângă bebelușul ei și că va trebui să vină la controale săptămânale. Dar, cu două zile înainte de următoarea scanare, a suferit o altă sângerare severă. „Chiar am crezut că asta a fost”, și-a amintit ea.

A învins toate obstacolele

O altă vizită la spital a confirmat că, din nou, William a supravieţuit şi acestei probleme, iar „scanarea a arătat o bătăie de inimă sănătoasă și un copil în creștere”.

Stacey a adăugat: „La scanarea mea de 16 săptămâni, hematomul a scăzut în cele din urmă, iar la scanarea mea de 18 săptămâni a scăzut la jumătate din dimensiunea sa anterioară. Sângerarea s-a oprit la 19 săptămâni, iar această fotografie cu îngerul păzitor a fost făcută la 20 de săptămâni.”

Deasupra copilului apare o faţă, susţine mama. Când William s-a născut, cu 4.16 kilograme, a trebuit să primească antibiotice intravenoase, pentru că a luat o infecţie. Dar încă o dată, băiatul a ieșit învingător.

„După toate prin care am trecut înainte de a fi conceput şi prin toate pe care le-am experimentat împreună în timpul sarcinii şi în săptămâna care a urmat, cred că acolo poate fi ceva sau cineva care s-a uitat la noi de această dată şi ne-a dat o mână de ajutor. Nu ştiu ce sau cine sau dacă a fost doar noroc, dar sunt recunoscătoare pe viaţă pentru că a ajuntat ca fiul nostru să rămână cu noi. Am trecut prin atât de multe lucruri care făceau în aşa fel ca el să nu fie aici, dar este, acest micuţ perfect,rege, nostim, inteligent care ne luminează vieţile”.,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Copilul-miracol apărut pe lume după ce mama lui susţine că a văzut un un înger păzitor la ecografia de 20 de săptămâni, în Anglia