Antena Meniu Search
x

Video O femeie declarată moartă de Covid și-a speriat familia când s-a întors acasă la două săptămâni după ”incinerare”, în India

O femeie de 55 de ani, despre care familia a crezut că a murit din cauza Covid-19, și-a speriat rudele când s-a întors acasă, ca prin miracol, la două săptămâni după ce ar fi fost incinerată, în India. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.06.2021, 15:13

Momentul în care Muktyala Girijamma se intoarce acasă in India
O femeie declarată moartă de Covid și-a speriat familia când s-a întors acasă la două săptămâni după ”incinerare”, în India - captura Twitter

Muktyala Girijamma, în vârstă de 55 de ani, a fost declarată moartă pe 15 mai, în urma unei confuzii nefericite făcute de reprezentanții spitalului în care fusese internată cu Covid-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un medic a informat familia că femeia a murit de Covid

Potrivit presei locale, femeia, din Christianpet, India, s-a infectat cu Covid-19 și a fost internată în spital pe 12 mai. Când soțul ei a venit să se întrebe despre starea ei, trei zile mai târziu, nu a mai găsit-o pe femeie în patul ei, iar un medic de gardă i-a spus că, de fapt, aceasta tocmai a murit de Covid-19.

Pe acelaşi subiect

În realitate, femeia de 55 de ani fusese mutată pe o altă secție a spitalului. 

Crezând că este moartă, rudele au mers la morga spitalului să recupereze trupul neînsuflețit al acesteia, însă identificarea a fost anevoioasă din cauza regulilor stricte impuse în pandemie.

„Unchiul meu a găsit un cadavru asemănător cu cel al soției sale. Un certificat de deces a fost eliberat și de autoritățile spitalului”, a povestit un nepot al femeii. 

Femeia s-a întors acasă pe propriile picioare, la 2 săptămâni după incinerare

Bărbatul s-a întors acasă cu trupul celei pe care o credea soția lui, înfășurat în plastic și pregătit pentru incinerare.

”Nu am putut verifica dacă e cadavrul ei, l-am luat acasă și am făcut ultimele ritualuri. Acum...nu știm de fapt pe cine am incinerat”, a mai spus nepotul femeii.

Ce le-a spus rudelor care o credeau moartă

După două săptămâni de boală, femeia a plecat de la spital pe propriile picioare, iar primele ei cuvinte pentru familie au fost de reproș, pentru că nu au venit la spital să se intereseze de ea.

Din păcate, întoarcerea miraculoasă a lui Muktyala a fost dulce-amăruie, deoarece fiul ei, Ramesh, care fusese internat și el în spital cu Covid, în aceeași zi cu ea, a murit pe 23 mai.

Conform celor mai recente cifre oficiale, în India au fost raportate 28.441.986 de cazuri de coronavirus, în timp ce 337.989 de oameni și-au pierdut viața.

Peste 220 de milioane de doze de vaccin au fost administrate de când a început campania de vaccinare, la mijlocul lunii ianuarie, dar până acum doar trei la sută din populație a fost complet vaccinată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie declarată moartă de Covid și-a speriat familia când s-a întors acasă la două săptămâni după ”incinerare”, în India