Antena Meniu Search
x

"Copilului meu îi este frică să mă privească!" O tânără a fost ATACATĂ CU ACID de bărbatul cu care a REFUZAT să se căsătorească

O tânără mămică a rămas desfigurată pe viaţă, după ce un bărbat s-a răzbunat pe ea pentru că a refuzat să-l ia de soţ. El a stropit-o cu acid în timp ce se întorcea de la muncă.

O tânără mămică a rămas desfigurată pe viaţă, după ce un bărbat s-a răzbunat pe ea pentru că a refuzat să-l ia de soţ. El a stropit-o cu acid, în timp ce se întorcea de la muncă.

Sidra Kanwal a fost atacată de tânărul de 22 de ani, în plină stradă. Bărbatul a ameninţat-o că dacă nu îl acceptă de soţ va face în aşa fel încât să nu se mai căsătorească niciodată.

Tânăra din India i-a spus că preferă să muncească pentru a-i oferi un viitor fiului său în vârstă de trei ani şi că refuză să-şi părească familia pentru a deveni soţia lui.

Supărat, bărbatul a atacat-o cu acid, mutilând-o pe viaţă.

Pe acelaşi subiect

În urma atacului, faţa i-a fost complet distrusă. Disperată, tânăra a povestit că din acea zi, fiul ei a refuzat să mai stea în preajma ei.

"A fugit şi a refuzat să-mi mai vorbească. Îi este frică şi să mă privească. Viaţa mea este distrusă. Mi-am pierdut identitatea", mărturiseşte Sidra.

Impresionat de povestea ei, un chirurg a decis să o ajute. Împreună cu echipa sa, s-a oferit să-i facă gratuit o operaţie de reconstrucţie a chipului, scrie The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » "Copilului meu îi este frică să mă privească!" O tânără a fost ATACATĂ CU ACID de bărbatul cu care a REFUZAT să se căsătorească