Antena Meniu Search
x

Video Coridor secret, lung de 9 metri, descoperit în Marea Piramidă din Giza. Arheologii sunt convinși că ar putea conduce către alte zone ascunse

Arheologii egipteni au făcut o descoperire impresionantă în Marea Piramidă din Giza. Cu ajutorul tehnologiei moderne, care a implicat şi scanarea 3D, plus analize termice realizate de camere cu infraroşu, au descoperit un coridor secret.

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 08:13

Vezi și

Are 9 metri şi se află exact în spatele intrării principale a celei mai mari piramide din lume. De altfel, este ultima dintre cele Şapte Minuni ale Lumii Antice care poate fi văzută în prezent.

Scopul coridorului nu este încă foarte clar. Ar putea fi doar un spaţiu de sprijin sau poate să conducă spre camere de a căror existenţă arheologii nu ştiu încă nimic. Însă, arheologii sunt convinși că ar putea conduce către alte zone ascunse, relatează Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri externe » Coridor secret, lung de 9 metri, descoperit în Marea Piramidă din Giza. Arheologii sunt convinși că ar putea conduce către alte zone ascunse