Antena Meniu Search
x

Coşmarul unei fete de 18 ani din Nevada care a început să aibe convulsii la o săptămână după vaccinarea cu Johnson & Johnson

O fată de 18 ani din Nevada, care a suferit convulsii după ce a primit vaccinul Johnson & Johnson împotriva COVID-19, a fost operată deja de trei ori pe creier pentru a-i fi îndepărtate cheaguri de sânge, a spus un purtător de cuvânt al familiei sale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.04.2021, 16:31

Emma Burkey a început să aibă convulsii la o săptămână după vaccinarea cu Johnson & Johnson
Emma Burkey a început să aibă convulsii la o săptămână după vaccinarea cu Johnson & Johnson - captura video

Emma Burkey a început să se simtă rău la aproximativ o săptămână după ce a primit vaccinul cu o singură doză la începutul lunii aprilie.

Ea a fost una dintre cele șase femei din SUA care au suferit un efect secundar grav de coagulare după vaccinare. O altă persoană a murit.

Emma Burkey a suferit trei operații pe creier în ultima lună

Emma Burkey a fost tratată pentru prima dată la Spitalul St. Rose Dominican din Henderson, înainte de a fi transportată cu avionul la Centrul Medical al Universității Loma Linda din California de Sud pentru îngrijiri specializate.

Pe acelaşi subiect

Emma Burkey a fost scoasă din coma indusă și de pe un aparat respirator, a raportat Las Vegas Review-Journal. Părinții ei, Russ și Kathy, au vizitat-o pe tânără în fiecare zi, din cauza restricțiilor COVID-19.

”Starea ei se îmbunătățește încet”, a spus reprezentantul familiei. 

„Informația pe care am primit-o de la părinții ei aseară a fost: încet, încet încet”, a mai spus el.

SUA a revenit asupra deciziei de a suspenda administrarea vaccinului Johnson & Johnson

Guvernul SUA a suspendat utilizarea vaccinărilor J&J săptămâna trecută, pentru a ancheta mai multe cazuri de femei care au dezvoltat cazuri grave de cheaguri de sânge în asociere cu niveluri scăzute de trombocite după injectarea lui.

Însă experţi ai autorităţii de sănătate americane au recomandat vineri reluarea vaccinării cu serul Johnson & Johnson în Statele Unite, iar sâmbătă CDC și FDA au anunțat că au ridicat formal pauza pentru vaccinul Johnson & Johnson.

Din aproape 8 milioane de persoane vaccinate cu Johnson & Johnson, înainte ca SUA să suspende administrarea vaccinului, oficialii din domeniul sănătății au descoperit 15 cazuri de un tip extrem de neobișnuit de cheag de sânge, dintre care trei letale. În toate cele 15 cazuri este vorba de femei mai tinere de 50 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Coşmarul unei fete de 18 ani din Nevada care a început să aibe convulsii la o săptămână după vaccinarea cu Johnson & Johnson