Antena Meniu Search
x

Credea că trăieşte cea mai fericită zi din viaţa lui când a devenit tătic! Totul a luat însă o TURNURĂ NEFERICITĂ, iar totul a fost difuzat LIVE!

Să fii prezent în momentul naşterii copilului tău şi să strângi de mână persoana iubită în cele mai critice clipe, este, fără îndoială, o experienţă inedită pentru fiecare tătic. 

Să fii prezent în momentul naşterii copilului tău şi să strângi de mână persoana iubită în cele mai critice clipe, este, fără îndoială, o experienţă inedită pentru fiecare tătic. 

De asta a avut parte si Dalo, un adolescent care ar fi urmat să devină tată la o vârstă foarte fragedă. Era, de fapt, sigur că iubita sa, în vârstă de 17 ani, îi poartă copilul. 

Cei doi au fost de acord ca momentul naşterii să fie transmis în cadrul unui reality show, unde telespectatorii au putut urmări ceea ce ar fi trebuit să fie un moment unic în viaţa tinerilor părinţi.

Emoţiile lui Dalo au fost la cote maxime, era extrem de implicat şi gata oricând să facă orice i s-ar fi cerut. Evenimentul a luat, însă, o turnură nefericită atunci când, în urma unui test ADN, efectuat tot în cadrul emisiunii, s-a dovedit că, surpriză, proaspătul tătic... nu era părintele copilului. 

Pe acelaşi subiect

Reacţia băiatului a fost, în mod evident, una de şoc. Întreg momentul a fost înregistrat, iar telespectatorii show-ului au urmărit cu sufletul la gură clipele extrem de tensionate. 

Incidentul ridică însă multe semne de întrebare, chiar şi realizatorilor emisiunii.

De ce a fost mama copilului de acord ca momentul naşterii şi, mai ales, cel al efectuării testului de paternitate să poată fi urmărite de zeci de mii de oameni, odată ce ştia cum avea să se termine totul? 

Cert este că episodul va rămâne, cu siguranţă, în istoria show-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Credea că trăieşte cea mai fericită zi din viaţa lui când a devenit tătic! Totul a luat însă o TURNURĂ NEFERICITĂ, iar totul a fost difuzat LIVE!