Antena Meniu Search
x

Criminalul în serie din Cipru îşi aborda victimele pe un site de matrimoniale. O româncă şi fetiţa ei, ucise în 2016

Nikos Metaxas, un militar de 35 de ani din Cipru, este acuzat că a ucis șapte persoane, printre care o româncă și fiica ei de 8 ani.

de Redactia Observator

la 26.04.2019, 10:18

Nikos Metaxas, un militar de 35 de ani din Cipru, este acuzat că a ucis șapte persoane, printre care o româncă și fiica ei de 8 ani.

Presa cipriotă scrie că cel două românce ucise în Cipru sunt Livia Florentina Bunea, de 36 de ani, și fiica ei, Elena Natalia, de 8 ani.  

Ele au dispărut în septembrie 2016 şi nu au mai fost găsite niciodată.

Livia Florentina Bunea, de 36 de ani, și fiica ei, Elena Natalia, de 8 ani
Pe acelaşi subiect

Potrivit knews.kathimerini.com.cy, bărbatul le-a spus anchetatorilor că le-a ucis pe româncă și pe fiica ei în septembrie 2016, atunci când cele două au fost date dispărute.

Militarul, care pe Internet se prezenta drept Orestis, a mărturisit, de asemenea, că a ucis-o pe Maricar Valdez Arquiola, o tânără de 30 de ani din Filipine care a fost dată dispărută din decembrie 2017. Trupul lui femeii nu a fost încă descoperit. 

Criminalul în serie îşi aborda victimele pe un site de matrimoniale

Anterior, suspectul le-a spus polițiștilor că a ucis alte două filipineze – Mary Rose Tiburcio (38 de ani) și Αrian Palanas Lozano (28 de ani).

Trupurile celor două femei au fost descoperite în puțul unei mine abandonate din localitatea Mitseros. Trupul lui Marry Rose a fost identificat de o prietenă, iar identitatea ei a fost confirmată cu ajutorul testelor ADN. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiica lui Mary Rose, Sierra Graze Seucalliuc, este în continuare dată dispărută, însă anchetatorii se tem că fetița de șase ani a murit. Bărbatul nu a recunoscut uciderea fetiței și le-a spus anchetatorilor că micuța s-a înecat cu propria vomă. 

Ultima femeie descoperită moartă a fost dată dispărută în decembrie 2017. Criminalul a povestit că a cunoscut victima prin intermediul unui site de matrimoniale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Criminalul în serie din Cipru îşi aborda victimele pe un site de matrimoniale. O româncă şi fetiţa ei, ucise în 2016