Antena Meniu Search
x

Galerie foto Criza economică a forţat-o să devină salvamar pe plajele Greciei. Marianthi are o meserie pe care doar 3% dintre femeile din lume o practică

Turiştii care ajung în această vară în Grecia au ce admira. Pe lângă atracţiile deja cunoscute ale grecilor, presa elenă laudă şi frumuseţea uneia dintre femeile salvamar care patrulează plajele pentru ca turiştii să fie în siguranţă.

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 16:12

Marianthi Kalatzaki Kasdagli are 31 de ani şi din cauza crizei economice lucrează ca salvamar. Meseria ei de bază este cea de căpitan de navă, numărându-se printre cele 3% femei căpitan din lume. Marianthi a crescut în Salonic, dar are orgini în Creta şi a intrat în atenţia presei elene o dată cu participarea la un reality show.

Marianthi Kalatzaki Kasdagli a absolvit Academia Marinei Comerciale şi vorbeşte fluent engleză şi germană. Pe lângă certificatul de căpitan de navă, aceasta deţine şi certificat de salvamar şi scafandru. "Am fost înotătoare profesionistă și am lucrat și ca antrenoare de înot. Cu toate acestea, din cauza crizei economice, a trebuit să aleg un loc de muncă pentru a-mi întreține familia", a declarat Marianthi pentru presa greacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Criza economică a forţat-o să devină salvamar pe plajele Greciei. Marianthi are o meserie pe care doar 3% dintre femeile din lume o practică