Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Croazieră de vis în 2020 pentru adepţii pământului plat

O organizaţie mondială, care consideră că Pământul este plat, iar oamenii sunt păcăliţi în a crede că este rotundă, a organizat o croazieră de vis pentru adepţii săi.

de Redactia Observator

la 17.01.2019 , 17:39

O organizaţie mondială, care consideră că Pământul este plat, iar oamenii sunt păcăliţi în a crede că este rotundă, a organizat o croazieră de vis pentru adepţii săi. Expediţia va începe în 2020 şi va fi o adevărată aventură pentru toţi cei care cred că Terra nu este rotundă. Singurul detaliu care le-ar putea strica, însă, buna dispoziţie este sistemul de navigaţie. Pentru că acesta este conceput pentru o planetă care are diametru, nu laturi.

Oamenii care cred că Pământul este plat vor porni în călătoria de vis anul viitor. Se vor îmbarca la bordul unui vas de croazieră şi vor porni într-o nouă aventură. Vor avea la dispoziţie restaurante, piscine dar şi camere speciale pentru surf. Se vor cunoaşte între ei şi vor lega noi prietenii. Printre ei se numără chiar şi rapperul B.o.B şi cunoscuta Tila Tequila.

Un mic detaliu care le-ar putea strica, însă, cheful este faptul că sistemele de navigaţie folosite de vasele de croazieră sunt concepute pe principiul că Pămânul este rotund. Chiar şi GPS-ul este o dovadă a faptului că Terra are diametru, nu laturi. Asta pentru că sistemul se bazeaza pe 24 de sateliţi principali care orbitează Pământul pentru a transmite date legate de locaţie şi navigaţie. Cei care cred însă că Pământul este plat vin cu propriile argumente pentru a-şi susţine teoria.

Vezi și

Dar astronatutul Mike Massimino, care a petrecut 21 de zile în spaţiu pentru a lucra la telescopul Hubble, demontează teoriile Pământului Plat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Croazieră de vis în 2020 pentru adepţii pământului plat