Antena Meniu Search
x

Culisele arestării Elenei Udrea și a Alinei Bica, dezvăluite de un jurnalist din Costa Rica. Filmul evenimentelor, pas cu pas

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate pentru două luni şi au petrecut prima noapte în aceeaşi celulă din Costa Rica. Ambele au fost filate luni întregi, înainte să fie ridicate de pe stradă. Chiar dacă este mamă de numai două săptămâni, Udrea poate să fie extrădată, a anunţat chiar şeful Interpol.

Vezi și

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate pentru două luni şi au petrecut prima noapte în aceeaşi celulă din Costa Rica. Ambele au fost filate luni întregi, înainte să fie ridicate de pe stradă. Chiar dacă este mamă de numai două săptămâni, Udrea poate să fie extrădată, a anunţat chiar şeful Interpol. În exclusivitate, pentru Observator, un jurnalist din San Jose a filmat centrul de detenţie în care au ajuns Udrea şi Bica.

Un jurnalist din Costa Rica a refăcut traseul parcurs de Elena Udrea şi Alina Bica din momentul reţinerii până în celulă.

Miercuri dimineaţă la ora 10, 19 ora României, chiar în apropierea locuinţei, agenţii Interpol o ridicau întâi, de pe stradă, pe Elena Udrea, în timp ce îşi plimba fetiţa de numai două săptămâni. Momentul a umplut paginile ziarelor din Costa Rica.

Patru ore mai târziu, la ora locala 14, 23 ora României, era reţinută şi prietena Elenei Udrea, Alina Bica.

Udrea şi Bica au intrat în atenţia presei și au fost numite "Romancele care trăiau în lux, nu aveau ocupaţie şi nici date bancare", într-o anchetă a publicaţiei Diario Extra, care dezvăluie că cele două prietene plăteau chirii piperate şi foloseau maşini extrem de scumpe. Au fost totuşi şi probleme-n paradis. Udrea şi Bica s-ar fi certat la început. O spune Cornel Tăbăcaru, apropiat al celor două şi afacerist stabilit în Costa Rica.

Acum, Elena Udrea şi Alina Bica împart celula cu încă o femeie acuzată de fraudă. Autorităţile spun clar că amândouă pot fi extrădate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elena Udrea şi Alina Bica au contestat deja arestul, iar recursul va fi judecat în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Culisele arestării Elenei Udrea și a Alinei Bica, dezvăluite de un jurnalist din Costa Rica. Filmul evenimentelor, pas cu pas