Antena Meniu Search
x

Cum a obţinut o şoferiţă anularea amenzii folosind ChatGPT. A primit răspunsul ideal în doar câteva minute

O tânără din Anglia a scăpat de o amendă după ce a apelat la Inteligenţa Artificială. Femeia, studentă la o universitate de Marea Britanie, a primit o amendă de 60 de lire pentru că ar fi parcat ilegal.

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 16:45

Cum a obţinut o şoferiţă anularea amenzii folosind ChatGPT. A primit răspunsul ideal în doar câteva minute
- Profimedia

În fapt, tânăra parcase pe strada ei şi avea tot dreptul să o facă pentru că plătise acel loc. Pentru că amenda nu era una considerabilă, primul gând al tinerei a fost s-o plătească şi să nu-şi mai piardă timpul prin birocraţie pentru a-şi demonstra dreptatea. În ultimul moment, studenta s-a hotărât să apeleze la ChatGPT.

"Te rog, ajută-mă să scriu o scrisoare către consiliu, mi-au dat o amendă de parcare", a fost mesajul pe care tânăra l-a trimis către ChatGPT. În câteva minute, Inteligenţa Artificială i-a compus o scrisoare care, prezentată Poliţiei, a fost acceptată imediată, iar amenda i-a fost ştearsă.

"Mi-am zis: Oh, nu am nevoie de această amendă, sunt o studentă, dar încercarea de a articula ceea ce am vrut să spun a fost destul de dificilă, așa că m-am gândit să văd dacă ChatGPT o poate face pentru mine. Am pus toate detaliile mele despre unde și când s-a întâmplat, de ce a fost greșit și referința mea pentru amendă și a am primit un răspuns personalizat perfect, în doar câteva minute", a declarat tânăra pentru BBC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cum a obţinut o şoferiţă anularea amenzii folosind ChatGPT. A primit răspunsul ideal în doar câteva minute