Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum a încasat un ESCROC ROMÂN 30 de mii de Euro, drept pensie, pe motiv că e INVALID PE VIAȚĂ. Dar el putea conduce și camioane! (VIDEO)

Un român stabilit la Veneția trebuie să dea socoteală statului italian, pe care l-a păgubit de 30 de mii de euro. Bărbatul a susținut că e infirm și a luat pensie de invalid, deși era sănătos-tun.

de Redactia Observator

la 29.01.2017 , 11:43

Un român stabilit la Veneția trebuie să dea socoteală statului italian, pe care l-a păgubit de 30 de mii de euro. Bărbatul a susținut că e infirm și a luat pensie de invalid, deși era sănătos-tun.

Românul de 41 de ani a păcălit cu anii autoritățile italiene. El a spus că a avut un accident în 2011, în România, în urma căruia a rămas cu invaliditate atât la mâini, cât și la picioare. S-a dus să-și ceară pensia de invalid în scaunul cu rotile.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Românul era însă sănătos-tun. Putea conduce nu doar mașina, ci și camionul, spune presa italiană. Pe lângă veniturile sale însă, primea și pensia de invalid, câteva sute de euro pe lună. A ridicat banii timp de câțiva ani, iar paguba a fost evaluată la aproximativ 30 de mii de Euro.

Abia recent, în urma unor controale, autoritățile locale din Veneția au intrat la bănuieli și au sesizat poliția, care l-a urmărit pe român. Bărbatul a fost chemat la oficiul de pensii, pentru un așa-zis control, unde s-a prezentat în scaunul cu rotile. După ce a ieșit, polițiștii au descoperit că, după câteva sute de metri, infirmul s-a ridicat și, în mod miraculos, s-a ridicat și a început să meargă.

Ba mai mult, românul s-a dus ca să își schimbe permisul de șofer, iar medicul care l-a consultat a spus că e perfect sănătos. Românul trebuie să dea acum socoteală: pensia i-a fost anulată și va fi dus în fața justiției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Cum a încasat un ESCROC ROMÂN 30 de mii de Euro, drept pensie, pe motiv că e INVALID PE VIAȚĂ. Dar el putea conduce și camioane! (VIDEO)