Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum arată tânăra şoferiţă de autobuz, de doar 24 de ani, care atrage toate privirile, în Anglia: "Sper să fac asta până la pensie"

O şoferiţă de autobuz, în vârstă de 24 de ani, povesteşte despre remarcile pe care le primeşte zilnic în privinţa aspectului său fizic, în comparaţie cu profesia pe care şi-a ales-o.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.02.2021, 16:54

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tânăra menţionează că îşi iubeşte meseria, în ciuda faptului că i se spune că este „prea frumoasă” pentru a sta toată ziua la volan.

Jodie Leigh Fox, în vârstă de 24 de ani, din Brentwood, Essex, a declarat că este bombardată zilnic cu comentarii legate de aspectul său fizic, oamenii considerând că este mult prea frumoasă pentru a fi şoferiţă de autobuz şi că ar fi mai potrivită pentru o carieră în industria modei.

Tânăra a menţionat că şi-a dorit mult să devină şofer de autobuz pentru că a dezvoltat o pasiune în privinţa acestui domeniu încă de când era mai mică.

La trei ani de când a renunţat la slujba de îngrijitoare şi s-a urcat la volanul autobuzului, Jodie spune că încă este în centrul atenţiei pasagerilor.

„Primesc foarte multe comentarii de la pasageri, mai ales dacă sunt bărbaţi. Când urcă în autobuz au întotdeauna aceeaşi reacţie: ‘Eşti atât de frumoasă’ sau ‘Nu am văzut în viaţa mea un şofer de autobuz atât de frumos’. Oamenii îmi spun că sunt mult prea drăguţă pentru a lucra în acest domeniu, dar primesc şi multe complimente de la pasagere care îmi laudă manechiura, părul sau machiajul” a spus Jodie.

Tânăra vrea să conducă autobuze până la pensionare

Şoferiţa nu se declară însă foarte fericită de socializarea cu ceilalţi colegi de muncă şi spune că uneori îi este dificil pentru că vârsta pe care o are este mult mai mică faţă de celelalte colege, şi există deseori bariere de comunicare.

„Nu există femei cu vârste apropiate de a mea. Mi-am făcut câţiva prieteni la depou, dar în mod normal vin, îmi iau cardul de călătorie şi plec în cursă”

Jodie a mai spus că speră ca în timp, stereotipul legat de cum ar trebui să arate un şofer de autobuz să se schimbe, mai ales că îşi doreşte să lucreze în acest domeniu până la pensionare.

„Când am renunţat la slujba de îngrijitoare, mi-am dat seama că am fost întotdeauna pasionată de conducerea autobuzelor şi am vrut să îmi îndeplinesc acest vis. Când eram mai mică îmi plăcea să stau în faţă, lângă şofer, îmi plăcea şi voiam şi eu să conduc aşa că mi-am transformat visul în realitate. A trebuit să susţin mai multe examene pentru a deveni şofer de autobuz, nu este aşa uşor cum cred oamenii”

Şoferiţa şi-a creat o mare comunitate şi pe TikTok, potrivit The Sun, acolo unde postează diferite clipuri din activitatea zilnică şi le arată urmăritorilor cum arată viaţa ei la volan.

„Nu credeam că voi deveni cunoscută acolo. Am mai postat videoclipuri,dar nu în uniformă de lucru şi atunci când oamenii au văzut cu ce mă ocup au fost uimiţi şi au vrut să ştie mai multe. Îmi iubesc slujba; sper să fac asta până mă la pensie”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cum arată tânăra şoferiţă de autobuz, de doar 24 de ani, care atrage toate privirile, în Anglia: "Sper să fac asta până la pensie"