Antena Meniu Search
x

Foto O tânără cu peste 1 milion de fani pe TikTok și-a luat viața la doar 18 ani, în SUA: "Va trebui să te las să zbori cu îngerii"

Dazhariaa Quint Noyes, o tânără de 18 ani urmărită de peste un milion de oameni pe TikTok, a fost găsită moartă în cursul zilei de luni, după "o ultimă postare" pe rețelele de socializare.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.02.2021, 17:54

  • Dazhariaa Quint Noyes, din Lousiana, Statele Unite, era cunoscută pe TikTok drept Bxbygirlldee

Familia tinerei a confirmat decesul, însă fără a precizat cum anume s-a produs nenorocirea.

"Pe 8 februarie, fiica mea Dazharia ne-a părăsit devreme și a fost chemată să zboare alături de îngeri. Era atât de fericită și se bucura foarte mult să mă vadă, atunci când veneam din curse", a mărturisit tatăl ei.

Un ultim mesaj pe Instagram

"Nu mi-aș fi dorit decât să îmi spună ce probleme avea și despre gândurile de suicid. Am fi trecut peste asta. Vreau să te țin înapoi în brațe. Acum vin acasă și nu mai ești acolo, unde mă așteptai. Va trebui să te las să zbori cu îngerii. Tata te iubește", a spus bărbatul.

Citește și:

Cu doar câteva ore înainte de a recurge la gestul extrem, Dazhariaa a publicat "o ultima postare" pe contul de Instagram. "Ok, știu că o să vă enervez pe toți, dar este ultima mea postare", a scris ea.

Dazhariaa Quint Noyes

Dazhariaa Quint Noyes

TikTok

Dazhariaa Quint Noyes avea peste un milion de urmăritori pe TikTok și în jur de 100.000 pe Instagram și Youtube.

Dacă tu sau o persoană pe care o cunoști se confruntă cu probleme grave, nu ezita să suni la Linia telefonică TelVerde Antisuicid - 0800 801 200 (apel gratuit).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O tânără cu peste 1 milion de fani pe TikTok și-a luat viața la doar 18 ani, în SUA: "Va trebui să te las să zbori cu îngerii"