Antena Meniu Search
x

Cum trebuie să arate baia perfectă

Pentru majoritatea dintre noi, relaxarea de seară constă într-o cadă plină cu apă fierbinte, eventual cu ceva săruri sau spumă de baie! Alţii mai adaugă lumânări parfumate şi muzică ambientală. Dar nu şi cercetătorii britanici, care ştiu precis cum trebuie să arate baia perfectă. Aşadar notaţi: apa nu trebuie să fie mai caldă de 39 de grade, stratul de spumă trebuie să aibă fix 10 centrimetri, iar timpul petrecut în apă trebuie să fie de 27 de minute şi 12 secunde.

Vezi și

Metodele de relaxare sunt nenumarate. Câte una pentru gustul fiecăruia.

Oricine se poate simţi precum Cleopatra în propria cadă. Baia poate deveni un templu al relaxării. Însă oricât de mult ne-ar destinde, avem şi noi limitele noastre.

Cercetătorii britanici, vestiţi pentru preocupările lor importante, au mai bulversat lumea cu o descoperire: "Trebuie să stăm în cadă exact 27 de minute si 12 secunde."

Tot cercetătorii spun că în cadă nu ar trebui să vorbim la telefon, să stăm pe internet sau să ne uităm la filme. Trebuie să lenevim şi atât.

Dar dacă vânăm relaxarea totală şi suntem atenţi la detalii, putem avea rezultate uimitoare.

Prea multe calcule exacte, prea puţin romantism. Până la urmă, noi ştim mai bine ce ne relaxează. Şi nu nişte cercetători care au prea mult timp liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cum trebuie să arate baia perfectă