Antena Meniu Search
x

SOŢIE INFIDELĂ, prinsă în fapt! AMANTUL a rămas "captiv", chiar în timp ce se bucurau de momentele FIERBINŢI! Ce s-a întâmplat după, depăşeste orice închipuire

Au ajuns la spital după o partidă de amor! Doi amanţi au trecut prin clipe de groază, încercând să aibă parte de câteva momente de plăcere. 

Au ajuns la spital după o partidă de amor! Doi amanţi au trecut prin clipe de groază, încercând să aibă parte de câteva momente de plăcere. 

S-a întâmplat în Kenya.

Cei doi s-au întâlnit la un local în apropierea spitalului la care au ajuns, departe de ochii curioşilor, unde au decis să dea frâu liber pasiunii, pentru puţinul timp petrecut împreună, dat fiind că aveau o relaţie extraconjugală.

Ghinionul a făcut ca în timpul actului sexual, bărbatul să rămână captiv în interiorul femeii, urlând ca din gaură de şarpe. Angajaţii hotelului în care se aflau au intrat de urgenţă în camera amorezilor însă nu le-au putut acorda ajutor discret, fiind nevoiţi să cheme ambulanţa.

Amorezii infideli au fost scoşi din camera de hotel pe o măsuţă cu două roţi, femeia având capul acoperit. Odată ajunşi la spital însă, medicii le-au contactat rudele, cărora nu mică le-a fost surpriza când au aflat că cei doi se întâlneau pe ascuns. 

Motivul care a dus la întâmplarea extrem de bizară, spun apropiaţii femeii, e faptul că soţul acesteia i-ar fi făcut vrăji, tocmai pentru a fi sigur că îi va rămâne fidelă.

Adevărat sau nu, se pare că incantaţiile au funcţionat ca la carte!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » SOŢIE INFIDELĂ, prinsă în fapt! AMANTUL a rămas "captiv", chiar în timp ce se bucurau de momentele FIERBINŢI! Ce s-a întâmplat după, depăşeste orice închipuire