Antena Meniu Search
x

Curtea Supremă de Justiţie a Republicii Moldova a invalidat alegerile pentru Primăria Chişinău

Curtea Supremă de Justiţie a Republicii Moldova a menţinut decizia Curţii de Apel prin care alegerile anticipate pentru Primăria Chişinău au fost invalidate. Andrei Năstase, primarul ales, nu-şi poate prelua funcţia.

- Facebook Andrei Nastase

Curtea Supremă de Justiţie a Republicii Moldova a menţinut decizia Curţii de Apel prin care alegerile anticipate pentru Primăria Chişinău au fost invalidate.

Andrei Năstase, primarul ales, nu-şi poate prelua funcţia.

Decizia a fost pronunţată în timp ce în faţa instanţei susţinătorii PDA şi PAS protestau cerând validarea mandatului primarului ales.

Joi, 21 iunie, Curtea de Apel Chişinău a menţinut hotărârea Judecătoriei Chişinău, prin care alegerile locale pentru administraţia capitalei R. Moldova nu sunt considerate valide..

Conform Deschide.md, anul acesta nu mai pot fi organizate alegeri locale, respectiv capitala va fi condusă de un primar interimar. La acest moment, Primăria este condusă de viceprimarul Ruslan Codreanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Curtea Supremă de Justiţie a Republicii Moldova a invalidat alegerile pentru Primăria Chişinău