Antena Meniu Search
x

Cutremur de 4,4 în Țara Galilor, cel mai mare în 10 ani din Marea Britanie

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 a dus la evacuări în Țara Galilor. Este cel mai mare seism produs în ultimii 10 ani în Marea Britanie.

Un cutremur cu magnitudinea 4.4 pe Richter s-a produs în Țara Galilor, cel mai mare în 10 ani în Marea Britanie - Twitter

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 a dus la evacuări în Țara Galilor. Este cel mai mare seism produs în ultimii 10 ani în Marea Britanie.

Cutremurul a fost înregistrat la aproximativ 20 de kilometri nord-est de localitatea Swansea, la o adâncime de aproape 8 kilometri. A fost resimțit în toată Țara Galilor și în sud-vestul Angliei.

Neobișnuiți cu asemenea fenomene, mulți britanici au apelat la serviciile de urgență. Potrivit autorităților, câteva clădiri din sud-vestul Angliei au suferit avarii.

Campusul Universității Swansee, aflat la câțiva kilometri de epicentru, a fost evacuat, transmite Dailymail.

Pe rețelele de socializare, mii de britanici au comentat intens despre seism, fapt ce a dus, într-un final, la apariția unui potop de glume în social media, în care cei speriați de cutremur erau luați peste picior.

Cel mai puternic cutremur în 10 ani în Marea Britanie

Este cel mai mare cutremur în Marea Britanie din ultima decadă. Pe 27 februarie 2008, un seism de 5.2 magnitudine s-a înregistrat în Market Rasen, Lincolnshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Cutremur de 4,4 în Țara Galilor, cel mai mare în 10 ani din Marea Britanie