Antena Meniu Search
x

"Cuvintele nu pot exprima tristeţea". Familia ciclistei Melissa Hoskins, sfâşiată de durere după ce tânăra a fost ucisă de maşina condusă de soţul ei

Familia Melissei Hoskins este "devastată" de moartea acesteia, survenită vineri, după ce a fost lovită de o maşină condusă de soţul ei, fostul ciclist Rohan Dennis, transmite news.ro. Acesta a fost reţinut şi acuzat de "omor prin imprudenţă la volan" după ce şi-a lovit soţia în faţa casei lor din Adelaide. Melissa Hoskins a fost transportată în stare gravă la spital şi a murit în urma rănilor suferite.

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 16:15

Într-o declaraţie publicată pe site-ul Federaţiei australiene de ciclism, tatăl ei şi-a exprimat durerea în urma tragediei.

"Cuvintele nu pot exprima durerea noastră, tristeţea şi circumstanţele tragice ale decesului Melissei", a scris Peter Hoskins. "Eu, Amanda, Jess şi familiile noastre suntem complet devastaţi şi încă ne luptăm să înţelegem ce s-a întâmplat. Nu numai că am pierdut o fiică şi o soră, dar şi copiii ei şi-au pierdut mama, un spirit liber, o persoană cu suflet mare, răbdătoare şi care se bucura de viaţă. Ea a fost stâlpul vieţilor lor şi ale noastre şi trebuie să-i cinstim memoria, astfel încât ei să crească ştiind cine a fost, ce a reprezentat şi ce a oferit tuturor celor pe care i-a întâlnit. Manifestările de sprijin ne-au copleşit. În scurta ei viaţă, Melissa a avut multe legături pozitive cu şi în jurul lumii. Înmormântarea va avea loc în oraşul ei natal, Perth, cu o slujbă de comemorare în Adelaide după Tour Down Under. Acum trebuie să ne confruntăm cu durerea în mod privat şi nu vom face alte comentarii. Rugăm mass-media să respecte intimitatea noastră şi a copiilor Melissei", se arată în comunicatul familiei.

Rohan Dennis, reţinut şi acuzat de "omor prin imprudenţă la volan" după ce şi-a lovit soţia

Rohan Dennis a fost reţinut şi acuzat de "omor prin imprudenţă la volan" după ce şi-a lovit soţia în faţa casei lor din Adelaide. Melissa Hoskins a fost transportată în stare gravă la spital şi a murit în urma rănilor suferite.

Fostul rutier de la Jumbo-Visma, care s-a retras în 2023, a fost eliberat pe cauţiune şi urmează să se prezinte în faţa unui tribunal în luna martie.

Melissa Hoskins s-ar fi ţinut de mânerul portierei înainte de a cădea şi, posibil, de a fi târâtă la pământ

Potrivit primelor concluzii ale anchetei, Melissa Hoskins, campioană mondială la urmărire pe echipe în 2015, s-a ţinut de mânerul portierei înainte de a cădea şi, posibil, de a fi târâtă la pământ. Anchetatorii mizează pe utilizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din cartier pentru a face lumină în privinţa acestor evenimente dramatice.

Melissa Dennis, care avea 32 de ani, a fost la rândul ei o mare ciclistă, fiind campioană mondială la urmăriree pe echipe şi câştigătoare a Turului insulei Chongming în 2012. S-a retras la sfârşitul anului 2017, căsătorindu-se cu Rohan Dennis în anul următor. Cuplul are doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Cuvintele nu pot exprima tristeţea". Familia ciclistei Melissa Hoskins, sfâşiată de durere după ce tânăra a fost ucisă de maşina condusă de soţul ei