Antena Meniu Search
x

“Da, violează ucrainence, dar foloseşte protecţie”. Conversaţie şocantă între o rusoiacă şi soţul său militar interceptată de serviciile de securitate din Kiev

Conversaţie de-a dreptul şocantă între o rusoaică şi soţul său militar interceptată de serviciile de securitate din Kiev. Femeia îi dă permisiunea partenerului său de viaţă să violeze localnicele. Singura sa grijă este ca acesta să folosească protecţie.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.04.2022, 16:35

“Da, violează ucrainence, dar foloseşte protecţie”. Conversaţie şocantă între o rusoiacă şi soţul său militar interceptată de serviciile de securitate din Kiev - Profimedia

Interceptarea de 30 de secunde a fost postată pe Telegram de Serviciul de Securitate din Kiev. „Soţiile agresorilor ruşi îşi sună soţii să le violeze pe ucrainence. Interceptarea şocantă reflectă valorile morale nu doar a ocupanţilor, ci şi a rudelor lor, dintre care 80% susțin acum războiul din Ucraina”, a susținut agenția în descrierea înregistrării.

Rusoaicele le dă permisiunea soţilor să violeze ucrainence

Cu titlul „Interceptare a Serviciului de Securitate: Soțiile invadatorilor ruși permit bărbaților lor să violeze femei ucrainene”, în clip se aude vocea unei femei care spune: „Da, fă-o acolo. Ucrainencele de acolo. Violează-le. Da. Nu-mi spune nimic, înțeleg”, adaugă ea cu un râs timid.

Atunci se aude vocea soţului militar. „Uh-huh”, spune el. „Deci ar trebui să violez și să nu-ți spun nimic”, întreabă el, clarificând că femeia îi dă voie. „Da, astfel ca să nu știu nimic”, răspunde soţia, înainte ca amândoi să fie auziți râzând de data aceasta. „De ce mă întrebi”, mai spune femeia. “Chiar pot?”, întreabă el din nou. „Da, îți dau voie. Folosește doar protecție”, adaugă ea chicotind. Bărbatul răspunde din nou: „Ok”.

Publicarea clipului audio a venit după ce președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a acuzat trupele ruse că au comis „sute de violuri”, inclusiv agresiuni sexuale asupra copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Stiri externe » “Da, violează ucrainence, dar foloseşte protecţie”. Conversaţie şocantă între o rusoiacă şi soţul său militar interceptată de serviciile de securitate din Kiev