Antena Meniu Search
x

Video Daniel a murit încercând să-şi apere frăţiorul. Poliţiştii au reconstituit ultimele clipe din viaţa celor doi copii împuşcaţi în Italia

Noi detalii tulburătoare ies la iveală în cazul celor doi copii, fraţi, de 5 şi 10 ani, care au fost ucişi duminică, în timp ce se jucau lângă casa lor din Ardea, Italia. Poliţiştii au reconstituit ultimele clipe din viaţa celor băieţi, înainte de a fi împuşcaţi mortal de un individ cu probleme psihice.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.06.2021, 13:59

Daniel a murit încercând să-şi apere frăţiorul. Poliţiştii au reconstituit ultimele clipe din viaţa celor doi copii împuşcaţi în Italia - leggendoquaela.it / Facebook / Profimedia

La mai bine de 72 de ore de masacrul care a îndoliat Italia, anchetatorii vorbesc despre două acte de eroism în doar câteva secunde. Potrivit reconstrucţiei făcute de anchetatori, primul din cele cinci gloanţe trase de Andrea Pignani, un tânăr inginer IT devenit şomer, l-a atins pe David Fusinato. Copilaşul de numai 5 anişori a fost împuşcat în gât. În loc să fugă, ca să nu fie şi el omorât, Daniel s-a întors să-şi salveze frăţiorul, sfârşind şi el la fel ca micuţul David.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost primul act de eroism. Al doilea, spun carabinierii, este cel al bătrânului Salvatore Ranieri, de 75 de ani, care a sărit în ajutorul copiilor. Pensionarul mergea cu bicicleta când l-a văzut pe criminal cum scoate arma. Şi-a dat viaţa, dar nu a reuşit să-i salveze, scrie Gazzetta del Sud.

Pe acelaşi subiect

Cine este tânărul care i-a ucis pe Daniel și David

După ce a comis atacul, agresorul, un tânăr de 35 de ani a fugit acasă, s-a baricadat în cameră, unde în cele din urmă şi-a pus capăt zilelor. 

Italianul de 35 de ani era licenţiat în inginerie informatică, dar de câteva luni era şomer. Locuia cu mama lui și, potrivit publicaţiei La Repubblica, era cunoscut în zonă pentru mai multe episoade de hărţuire, multe dintre ele fiind raportate la poliţie. În urmă cu o lună, Andrea Pignani fusese consultat de psihiatri după ce o agresase chiar pe mama lui. 

Arma cu care a comis tripla crimă de bărbat, un Beretta de calibru 7,65, i-a aparţinut tatălui său, paznic, decedat în noiembrie. Mama lui Andrea Pignani este și ea anchetată de carabinieri, pentru că nu a predat pistolul poliției, după moartea soțului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Daniel a murit încercând să-şi apere frăţiorul. Poliţiştii au reconstituit ultimele clipe din viaţa celor doi copii împuşcaţi în Italia