Antena Meniu Search
x

Video Cine este tânărul care i-a ucis pe frățiorii Daniel și David, în Italia. Un bătrân s-a aruncat în fața gloanțelor pentru a-i salva

O triplă crimă a îngrozit Italia. Un tânăr a împuşcat doi copii de 5 şi 10 ani şi un bătrân, apoi s-a sinucis. Bărbatul avea probleme psihice, dar nu era în evidenţa autorităţilor.

de Redactia Observator

la 15.06.2021, 21:13

Vezi și

Ei sunt Daniel şi David, doi fraţi care locuiau într-o comună de lângă Roma. Iar el este călăul lor - Andrea Pignani. Bărbatul le-a spulberat viaţa şi visele cu 5 focuri de armă. Băieţii jucau fotbal, în apropiere de casă. Era marea lor pasiune. Daniel, în vârstă de 10 ani era chiar portar în echipa de juniori a oraşului.

Simona, martor: Am ieşit din casă pentru că am auzit strigăte de copii, nu din cauza împuşcăturilor. Am crezut că sunt artificii.

Un bătrân a văzut momentul când ucigaşul a scos arma. Trecea cu bicicleta pe acolo şi s-a pus scut în faţa lor. Şi-a dat viaţa, dar nu a reuşit să-i salveze. 

 Patrizia, sotia bărbatului ucis: Mi-au spus vecinii că au fost împuşcături la parcul Zanzara. I-am întrebat: Cum, împuşcături? Şi am venit şi l-am găsit pe soţul meu.

Pe acelaşi subiect

Câteva ore mai târziu, în casa înconjurată de poliţişti, ucigaşul din Italia şi-a luat viaţa

Licenţiat în inginerie informatică, italianul de 35 de ani era şomer de câteva luni. Locuia cu mama lui şi era extrem de izolat. Este neclar dacă îi cunoştea sau nu pe copii. Unele surse din presa italiană spun că, recent, ar fi avut un conflict cu tatăl lor, şi asta i-a fost răzbunarea. 

Mario Savarese, primarul din Ardea: Localnicii spun că ucigaşul a mai dat, în trecut, semne de instabilitate şi a ameninţat oamenii din diferite motive stupide. 

Arma folosită de bărbat, un Beretta de calibru 7,65, i-a aparţinut tatălui său, paznic, decedat în noiembrie. Acum şi mama lui riscă să fie anchetată pentru că nu a predat arma după cum prevede legea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cine este tânărul care i-a ucis pe frățiorii Daniel și David, în Italia. Un bătrân s-a aruncat în fața gloanțelor pentru a-i salva