Antena Meniu Search
x

Dansatoare româncă, arestată în Italia după ce s-a bătut cu două colege de apartament. Carabinierii, șocați de ce au găsit la fața locului

O dansatoare de night club din Italia a fost arestată după ce s-a bătut cu două colege de apartment, carabinierii fiind șocați de ce ai găsit la fața locului.

O dansatoare de night club din Italia a fost arestată după ce s-a bătut cu două colege de apartment, carabinierii fiind șocați de ce ai găsit la fața locului, scrie presa italiană.

Potrivit lanazione.it, românca și două surori marocane s-au întors acasă de la locul de muncă, un club de noapte din Poggibonsi, un oraș în apropiere de Siena.

Nu se știe din ce motiv, cele trei dansatoare s-au luat la bătaie, el lovindu-se cu bastoane, dar și alte obiecte contondente.

Carabininerii sosiți la fața locului au găsit apartamentul devastat, urme de sânge pe pereți, dar și pe cele trei încă încercând să se lovească folosind bastoane sau alte obiecte contondente.

Cele trei au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, ele având multiple leziuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Dansatoare româncă, arestată în Italia după ce s-a bătut cu două colege de apartament. Carabinierii, șocați de ce au găsit la fața locului