Antena Meniu Search
x

717 decese provocate de coronavirus în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore. O nouă zi cu număr de victime în scădere

Autoritățile britanice au anunțat că noul coronavirus a provocat 717 decese în ultimele 24 de ore, în Regat, 667 dintre acestea fiind provocate la pacienți englezi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.04.2020, 19:00

Mii de britanici sunt în continuare internați la terapie intensivă
În ciuda bilanțului dramatic, britanicii caută să profite cât mai mult de vremea frumoasă - Hepta
  • Peste 11.300 de britanici au murit de coronavirus.
  • Bilanțul victimelor continuă să se mențină la un nivel ridicat.

Autoritățile britanice au anunțat că noul coronavirus a provocat 717 decese în ultimele 24 de ore, în Regat, 667 dintre acestea fiind provocate la pacienți englezi.

667 de englezi au murit de coronavirus, în ultimele 24 de ore, restul de 50 de decese survenind la pacienți din Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord.

Conform Daily Mail, este a treia zi la rând cu număr de decese în scădere în Marea Britanie. Vineri au fost 980 de decese, sâmbătă au fost 917 decese, iar duminică s-au înregistrat 737 de decese provocate de coronavirus.

Și numărul de noi infectări cu coronavirus este în scădere. Dacă duminică s-au înregistrat 5.288 de infectări noi cu coronavirus, luni au fost raportate "doar" 4.342 de infectări noi cu coronavirus.

În total, până acum, în Marea Britanie au fost înregistrate 88.621 de infectări cu noul coronavirus și 11.329 de decese provocate de virusul ucigaș.

În ciuda numărului în scădere de infectări și decese, specialiștii atrag atenție asupra faptului că s-au înregistrat decese inclusiv la pacienți care aveau sub 40 sau 50 de ani și care nu prezentau în prealabil alte probleme de sănătate.

În plus, specialiștii susțin că s-a realizat un tipar care arată că numărul deceselor provocate de coronavirus este mai mic la începutul săptămânii și crește semnificativ până spre sfârșitul acesteia.

De asemenea, specialiștii se așteaptă ca, mai întâi, să existe o scădere semnificativă a numărului de infectări noi, iar abia apoi să scadă și numărul de decese provocate de coronavirus, mai ales în condițiile în care mii de pacienți sunt în continuare internați la terapie intensivă, în stare gravă sau critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » 717 decese provocate de coronavirus în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore. O nouă zi cu număr de victime în scădere