Antena Meniu Search
x

Denisa, românca de 17 ani ucisă în Spania de iubita fostului ei iubit, însărcinată cu copilul acestuia

Denisa, românca de 17 ani ucisă în Spania de iubita fostului ei iubit, trăia o dramă.. Primise mai multe mesaje de ameninţare cu moarte, toată lumea ştia despre ele, dar nimeni nu a crezut că Rocio o va omorâ. Cu doar câteva zile înainte de crimă, Denisa îi spusese mamei ei că e însărcinată.

Denisa, românca de 17 ani ucisă în Spania de iubita fostului ei iubit, trăia o dramă după despărţirea de Mario. Primise mai multe mesaje de ameninţare cu moarte, toată lumea ştia despre ele, dar nimeni nu a crezut că Rocio o va omorâ. Cu doar câteva zile înainte de crimă, Denisa îi spusese mamei ei că e însărcinată şi poartă în pântece copilul lui Mario.

Crima care a cutremurat comunitatea românească din Alcorcon, Spania, are în spate o poveste teribilă şi un triunghi amoros plin de momente cutremurătoare. Mario, un artist grafitti cunoscut în oraş, fostul iubit al Denisei Maria Drăgan, e motivul pentru care Rocio, o adolescentă iberică de 19 ani, a decis să înfigă un cuţit în pântecele tinerei românce.

Denisa a fost înjunghiată de 5 ori, cu un cuţit de bucătorie de 28 de centimetri, în uşa casei noului ei iubit, Ivan. Rocio Martinez, căreia prietenii îi spuneau Bombonica, este criminala de doar 19 ani care n-a avut milă. O ameninţase că o va ucide pe Denisa şi a făcut-o. După arestare, a declarat că, de fapt, a vrut doar să o sperie. Numai că, a eviscerat-o efectiv pe fata de 17 ani care fusese iubita actualului ei iubit, Mario.

Amândouă fetele, însărcinate cu Mario

Pe acelaşi subiect

Presa din Spania scoate la iveală detalii şocante despre relaţia dintre cele două fete şi băiatul de 20 de ani care picta zidurile din oraş. Amândouă au fost însărcinate cu Mario. Denisa îi spusese mamei ei despre sarcină cu câteva zile înainte de crimă, iar Daniela, mama, o convinsese să facă avort.

Rocio vorbea despre copilul din pântecele ei în mesajele de ameninţare pe care i le-a trimis Denisei: "Am vrut să ştii că voi fi mamă şi jur pe fetiţa mea că îţi voi lua viaţa. O să-l omor apoi şi pe putoarea de taică-tu.", i-a scris Rocio, pe whatsapp Denisei, cu 12 zile înainte de crimă.

Denisa fusese în vară într-o croazieră în Mediterana, la scurt timp după ce pusese capăt relaţiei cu Mario Tabanera. La întoarcere, băiatul a tot căutat-o, chiar dacă era de notorietate printre tinerii din Alcorcon că începuse o relaţie cu Rocio. "Vă ucid pe amândoi, jur, dacă vă mai scrieţi.", i-a trimis Rocio un mesaj iubitului ei.

Denisa l-a ameninţat şi pe Mario că îl ucide

Apoi fata, fiica unui poliţist, a început să îi trimită şi Denisei mesaje de ameninţare. Tânără româncă era însă îndrăgostită de Mario în continuare şi suferea. Nu putea rezista acestuia şi de câte ori îi scria sau apărea, era fericită.

Dar Rocio, cunoscută în comunitate ca fiind violentă, era din ce în ce mai furioasă. Prietenii ei dezvăluie acum, după crimă, că toţi se fereau de furia ei. Provoca des scandaluri, sărea la bătaie, incendia bănci şi pubele de gunoi în oraş. Nimeni nu a depus vreodată plângere: era fiică de poliţist, toţi se temeau de tatăl ei.

Acesta a aflat abia după crimă cine era de fapt copila lui. El a fost şi cel care a predat-o colegilor lui: "Nu mai căutaţi, persoana care a comis crima e aici, e fiica mea.", ar fi fost mesajul dat poliţiştilor care căutau criminalul Denisei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Denisa, românca de 17 ani ucisă în Spania de iubita fostului ei iubit, însărcinată cu copilul acestuia