Antena Meniu Search
x

Descindere ca în filme într-o vilă de lux din Canada care opera ilegal ca un cazino

29 de persoane au ajuns în arest după ce în conacul somptuos au fost găsite arme, jocuri de noroc şi un milion de dolari.

de Redactia Observator

la 01.10.2020, 18:00

Vezi și
  • Păcănelele şi jocurile de noroc din subsolul casei nu erau singurele servicii puse la dispozitia invitaţilor.
  • În conacul somptuos funcţionau un restaurant, un bar şi un centru SPA.

Valoarea bunurilor confiscate de forţele de ordine se ridică la 10 milioane de dolari. În spatele afacerei, spun anchetatorii, s-ar afla o reţea de crimă organizată, care a profitat de pandemie pentru a face milioane de dolari peste noapte.

Întinsă pe un teren de aproape 20.000 de metri pătrati, această vilă de lux din Toronto a operat timp de aproape un an ca un cazino ilegal. Afacerea ar fi devenit profitabilă abia anul acesta după ce pandemia a închis astfel de localuri în Canada.

Sute de clienţi au trecut pragul localului. Păcănelele şi jocurile de noroc din subsolul casei nu erau singurele servicii puse la dispozitia invitaţilor. În conacul somptuos funcţionau un restaurant, un bar şi un centru SPA.

Mike Slack, ofiţer: Poliţiştii noştri au confirmat că aceasta a fost o operaţiune de amploare în care erau implicate bunuri de valoare. Jucătorii puteau să se cazeze, aveau acces la un centru de tratamente SPA, mâncaruri fine şi servicii de lux.

Peste 100 de poliţişti au descins în vila de lux din nordul oraşului canadian. În cadrul operaţiunii "Project Endgame" 29 de persoane au fost arestate şi zeci de bunuri confiscate.

Printre ele, numeroase jocuri mecanice, mese de Mahjong, o cramă de vin estimată la 1.5 milioane de dolari, dar şi un milion de dolari, bani lichizi. Şi cum astfel de loc are nevoie de protecţie, oamenii legii au găsit 11 pistoale şi mii de rânduri de muniţie.

Brian Bigras, comisar şef: Sergenul nostru, Reynolds vă arată o puşcă semiautomată AR-15 confiscată din dormitorul celui care opera acest cazino.

Cu 53 de camere, vila cazino ar fi doar un paravan care i-a ajutat pe infractori să finanţete operaţiuni de trafic de persoane, trafic de droguri şi jafuri armate, spun surse din poliţia canadiană. Întregul imperiu criminal ar fi condus de un bărbat de 32 de ani, de soţia acestuia dar şi de doi copii ai acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Descindere ca în filme într-o vilă de lux din Canada care opera ilegal ca un cazino