Antena Meniu Search
x

Video Descinderi de proporţii la proprietăţile de lux ale lui Sean "Diddy". Rapperul, acuzat de abuz sexual și trafic de persoane

Descinderi de proporţii la proprietăţile celebrului rapper Sean "Diddy" Combs, cunoscut în întreaga lume sub numele de Puff Diddy. Două dintre domeniile sale au fost luate cu asalt de procurori, în cadrul unei anchete care îl implică pe acesta în mai multe dosare penale în care este acuzat de abuz sexual și trafic de persoane. Cel puțin doi bărbați au fost încătușați la una dintre proprietăţile rapperului.

de Redactia Observator

la 26.03.2024, 09:44

Vezi și

A fost o adevărată desfăşurare de forţe la cele două proprietăţi din Los Angeles și Miami ale lui Puff Diddy. La faţa locului, au fost prezenţi numeroşi agenţi ai forţelor de ordine, care au împânzit bine ambele zone.

La fel de prezente au fost şi echipele de jurnalişti, care au stat geană pe întreaga operaţiune. Oficialii nu au avut însă voie să ofere în mod public detalii și au vorbit cu reporterii sub protecţia anonimatului. Deci, nu este încă sigur dacă percheziţiile l-au vizat pe rapper.

Descinderi de proporţii la proprietăţile celebrului rapper Sean "Diddy" Combs

Două persoane au fost arestate. Totul vine în contextul în care cântăreţul este implicat în mai multe dosare de abuz sexual și fizic, precum şi trafic de persoane în vederea exploatării sexuale. Din noiembrie 2023, împotriva rapperului au fost dechise cinci astfel de procese.

Pe acelaşi subiect

Cel mai recent, luna trecută, când un producător muzical a declarat că rapperul i-ar fi ordonat să recruteze prostituate cu care mai apoi să întreţină relații intime.

Anul trecut, fosta iubită a artistului, Casandra, l-a acuzat de viol şi sclavie sexuală. Femeia susține că acesta ar fi violat-o și bătut-o timp de 10 ani, de când ea avea 19 ani, iar el 37. Rapperul a negat acuzațiile şi a spus că fosta iubită a încercat să îl șantajeze.

Puff Diddy este un simbol al muzicii hip hop şi poate unul dintre cei mai influenți artişti muzicali din ultimele trei decenii. De-a lungul carierei sale, cântăreţul a avut colaborări de succes cu artiști de seamă din industria hip hopului, inclusiv cu Notorious B.I.G. Rapperul este deţinătorul a trei premii Grammy, are propria sa linie de îmbrăcăminte şi a înfiinţat şi un post de televiziune. Însă, din cauza problemelor pe care le-a avut cu legea, artistul a pierdut mai multe afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Descinderi de proporţii la proprietăţile de lux ale lui Sean "Diddy". Rapperul, acuzat de abuz sexual și trafic de persoane