Antena Meniu Search
x

Scandal în lumea muzicii. Rapperul Sean "Diddy" Combs este acuzat de fosta iubită de viol şi sclavie sexuală. Cum se apără

Un nou scandal iese la iveală în lumea muzicii. Rapperul american Sean Diddy Combs, cunoscut şi sub numele de Puff Daddy, a fost acuzat de viol și trafic sexual de fosta iubită Casandra Ventura. Femeia susține că artistul ar fi violat-o și bătut-o timp de 10 ani, încă de când ea avea 19 ani, iar el 37 de ani. Rapperul neagă acuzațiile şi spune că fosta iubită a încercat să îl șantajeze. Casandra ar fi cerut 30 de milioane de dolari, ameninţând că va scrie o carte dăunătoare despre relația lor. Rapperul mai spune că i-a oferit o sumă de opt cifre pentru a renunţa la acuzaţii.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 14:24

Vezi și

Cântăreaţa R&B Cassandra Ventura l-a acţionat joi în judecată pe Sean 'Diddy' Combs, într-un tribunal federal, acuzându-l pe rapperul care i-a fost iubit şi cu a cărui casă de discuri a semnat un contract, că ar fi supus-o la abuzuri fizice repetate, sclavie sexuală şi viol, informează Reuters.

Una dintre acuzaţiile centrale formulate împotriva lui Combs de Ventura, cunoscută sub numele de scenă Cassie, se referă la faptul că acesta ar fi forţat-o să participe la acte sexuale cu mai mulţi lucrători sexuali angajaţi de rapperul care apoi privea şi filma întâlnirile.

În cadrul procesului, intentat la tribunalul districtual din Manhattan, cântăreaţa îl mai acuză pe Combs şi că a agresat-o fizic repetat în decursul relaţiei lor romantice şi profesionale care a durat 10 ani, precum şi că a controlat-o prin intimidare, oferindu-i droguri şi alcool.

Ventura, în vârstă de 37 de ani, îl acuză pe Combs că ar fi violat-o în 2018 pe când relaţia lor se apropia de sfârşit, iar ea i-a adus la cunoştinţă intenţia de a se despărţi de el.

Pe acelaşi subiect

Rapperul neagă acuzaţiile

Avocatul lui Combs, Ben Brafman, a publicat un comunicat în care spune că rapperul ''neagă vehement toate aceste acuzaţii ofensatoare şi scandaloase''.

Brafman a spus că Ventura a recurs la un proces ''presărat cu minciuni nefondate şi scandaloase'' în urma tentativei eşuate de a-l şantaja pe Combs pentru plata a 30 de milioane de dolari după ce l-a ameninţat că va scrie o carte despre relaţia lor, care îi va afecta reputaţia.

Combs, în vârstă de 54 de ani, fondatorul casei de discuri Bad Boy Records, este unul dintre cei mai influenţi producători din industria hip-hop, un cântăreţ de succes, precum şi impresarul propriei linii vestimentare, Sean John.

Revista Forbes l-a clasat în 2017 drept cel mai bine plătit muzician din lume, înregistrând câştiguri estimate la 130 de milioane de dolari anual.

În documentele depuse în justiţie, Combs, cunoscut anterior sub numele de scenă P. Diddy, Puff Daddy şi Diddy, este prezentat ca o persoană imprevizibilă şi obsedată de control, cu un comportament violent îndreptat spre Ventura şi alte persoane.

Ce acuzaţii i se aduc rapperului

Potrivit documentelor, Ventura l-a cunoscut pe Combs la sfârşitul anului 2005, pe când ea avea 19 ani, iar el 37, a semnat peste câteva luni un contract pentru 10 albume cu Bad Boy Records şi a început o relaţie romantică cu rapperul câţiva ani mai târziu.

Reclamanta nu solicită o sumă anume drept daune. În schimb, potrivit documentelor, Ventura solicită ''dreptate pentru un deceniu din viaţa ei de care Combs a privat-o ameninţând-o cu violenţa, droguri în exces, abuz fizic şi psihologic, precum şi sclavie sexuală''.

Sunt invocate violări ale reglementărilor împotriva traficului sexual şi traficului de fiinţe umane din legislaţia federală, precum şi din legislaţia statelor New York şi California.A

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Stiri externe » Scandal în lumea muzicii. Rapperul Sean "Diddy" Combs este acuzat de fosta iubită de viol şi sclavie sexuală. Cum se apără