Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descoperire ULUITOARE! Chiar ne ajută să ne VINDECĂM de cancer?!

Un medic din Germania susţine că a tratat cu succes peste 31.000 de pacienţi doar stând de vorbă cu ei. Conform acestuia corpul s-ar vindeca singur, dacă bolnavul înţelege cauza bolii.

de Redactia Observator

la 12.02.2014 , 22:43

Doctorul Ryke HAMER spune că nu făcea nimic magic, în afara faptului că le explica logic şi raţional despre stransa legătură dintre starea mentală şi boală.

El consideră că fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui şoc emoţional. Medicul a numit acest şoc după numele fiului său: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

După o mare tragedie în familia sa, când fiul şi soţia medicului au murit iar el s-a îmbolnăvit de cancer, docotorul Hamer a descsoperit cum se poate vindeca de această afecţiune care ucide anual milioane de oameni în toată lumea.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, el a descoperit că orice boală, nu doar cancerul, este controlată de o zonă din creier ce îi corespunde în mod specific şi este legată, în mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.

Mai exact, a sesizat apariţia unor vibraţii mai anormale, vizibile sub formă de cercuri concentrice pe tomografie, în diferite zone ale creierului. El a obseervat că , fiecare tip de cancer avea o zonă corespondentă în creier, care nu mai funcţiona corect.

Astfel medicul a ajuns la concluzia că fiecare cancer sau altă afecţiune gravă, are drept cauză un conflict care generează un şoc emoţional: numit DHS, care îmbolnăveşte omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ.

sursă: financiarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Descoperire ULUITOARE! Chiar ne ajută să ne VINDECĂM de cancer?!