Antena Meniu Search
x

O femeie stabilită în Italia a rămas cu inima frântă şi fără 20.000€, după ce a apelat la ritualurile unei vrăjitoare din Bucureşti

Patru persoane sunt acuzate că ar fi cerut unei persoane aproximativ 20.000 de euro, promiţându-i că-i vor rezolva problemele personale prin ritualuri de vrăjitorie. Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie fac percheziţii în acest caz.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 10:43

Vezi și

Potrivit surselor Observator, victima ar fi o ucraineancă stabilită în Italia, care avea probleme în dragoste. Femeia a plătit peste 20.000 de euro, sperând că situaţia sa se va îmbunătăţi. Sunt căutate două femei şi doi bărbaţi, potrivit aceloraşi surse.

Victima povesteşte că a luat legătura cu vrăjitoarea, căreia i-a trimis data nașterii, apoi au început să comunice online. Ulterior a făcut mai multe tranzacții de aproximativ 5000 de euro. Femeia vizată de percheziţii s-a deplasat în Italia, alături de soţ şi socrii, de unde i-a luat clientei suma de 16.000 de euro, susţinând că banii sunt posedaţi şi trebuie aduşi în România pentru a face un ritual mai amplu, la care să participe şi alte vrăjitoare. De atunci, victima nu şi-a mai recuperat suma de bani.

Ce spune Poliţia

Astăzi, 14 iunie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție pun în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Pe acelaşi subiect

În fapt, în perioada 2021 - prezent, patru bănuiți ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro. Persoanele în cauză vor fi conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O femeie stabilită în Italia a rămas cu inima frântă şi fără 20.000€, după ce a apelat la ritualurile unei vrăjitoare din Bucureşti