Antena Meniu Search
x

Devotat până la ultima suflare! IMAGINI SFÂŞIETOARE cu un câine care îşi ia adio de la stăpânul său aflat pe patul de moarte

O scenă copleşitoare, cu un câine care-şi ia rămas bun de la stăpânul muribund, a fost filmată într-un spital din California. Imaginile au stârnit un val de emoţie pe Internet.

Vezi și

O scenă copleşitoare, cu un câine care-şi ia rămas bun de la stăpânul muribund, a fost filmată într-un spital din California. Imaginile au stârnit un val de emoţie pe Internet.

Înregistrarea video de 31 de secunde surprinde momentul când căţeluşa Mollie îşi ia rămas bun de la stăpânul său, aflat pe patul de moarte. Timidă, căţeluşa se apropie de tânărul de 33 de ani, care zace în comă. Se apropie de chipul său, parcă ar vrea să-l trezească.

Familia lui Ryan Jessen a acceptat cu greu despărţirea de tânărul de 33 de ani. Zilele trecute, americanul s-a dus la medic, acuzând dureri de cap. A crezut că are migrene, însă doctorul i-a pus un diagnostic şocant: tânărul suferise o hemoragie cerebrală. Starea sa de sănătate s-a deteriorat alarmant. A fost spitalizat, iar, în câteva ore, a intrat în comă.

Pe acelaşi subiect

Medicii californieni spun că Ryan a avut probleme cu tensiunea, foarte probabil, din cauza excesului de energizante. Familia a primit vestea că tânărul nu mai poate fi salvat. Doctorii au chemat rudele să-şi ia rămas bun şi le-au permis să aducă şi câinele lui Ryan.

Atunci a fost surprinsă emoţionanta scenă, între boxerul Mollie şi stăpânul ei. Momentul a fost filmat de sora lui Ryan, care a postat videoul pe Internet. A fost văzut, în doar câteva zile, de 9 milioane de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Devotat până la ultima suflare! IMAGINI SFÂŞIETOARE cu un câine care îşi ia adio de la stăpânul său aflat pe patul de moarte